Filtrovať podľa

Kategórie

Kategórie

Veľkosť

Veľkosť

Farba

Farba

Dostupnosť

Dostupnosť

Značka

Značka

Cena

Cena

  • 9,00 € - 105,00 €

Zloženie

Zloženie

Prezúvky, prevedenie

Prezúvky, prevedenie

Zapínanie

Zapínanie

Motív

Motív

Artikel/Farba

Artikel/Farba

Váha ľavej tenisky najmenšej veľkosti

Váha ľavej tenisky najmenšej veľkosti

Štýlová obuv a školské tašky pre chlapcov

Chlapci

Pri výbere topánok a školských tašiek pre chlapcov je dôležité zabezpečiť, aby boli kvalitné, odolné a pohodlné na nosenie. Vynikajúce topánky a prepracované školské tašky sú navrhnuté tak, aby vydržali počas každodenného používania a aby boli odolné proti opotrebeniu. Dôležité je tiež zohľadniť potreby a vkus jednotlivých chlapcov a zvoliť pre nich topánky a tašky, ktoré budú nielen praktické, ale aj štýlové a trendy.

Táto kategória zahŕňa rôzne druhy topánok, ako sú sandále, tenisky, zateplená obuv, kožená obuv, ale aj prezuvky a plátenky nielen do školy. Topánky sú k dispozícii v rozličných farbách a dizajnoch, aby sa dokonale prispôsobili vkusu a potrebám chlapcov.

Okrem topánok sa v kategórii nachádzajú školské tašky, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre školákov. Školské tašky sú dostupné v mnohých veľkostiach, dizajnoch a farbách, aby splnili rôzne požiadavky a potreby chlapcov v škole. Väčšina školských tašiek má viacero priehradiek a vrecká na organizovanie školských potrieb a pomôcok.

Počet produktov: 290

Zobrazuje sa 1-25 z 290 položiek

Aktívne filtre

10% zľava na školské tašky s kupónom skola10