• Balenie
TOPGAL - SmallSet-ELLY24052 - tvoj svet ukrytý za zipsom - chlapčenský školský set s motívom stíhačiek

TOPGAL - SmallSet - ELLY 24052 - tvoj svet ukrytý za zipsom - chlapčenský školský set s motívom stíhačiek

88,00 €

Namiesto 91,00 €


História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 88,00 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Tvoj svet ukrytý za zipsom - pripravený na letecké dobrodružstvá

Otvorte bránu svojho sveta ukrytého za zipsom školského setu pre chlapcov s motívom stíhačiek. Predstavujeme vám dokonalý chlapčenský školský set, ktorý nie je len obyčajným doplnkom, ale skutočným vstupom do sveta plného leteckých dobrodružstiev. Tento jedinečný set, ktorý zahŕňa školskú tašku a peračník, je stvorený pre mladých pilotov, ktorí majú svoj svet ukrytý za zipsom, pripravený na každodenné školské misie.

Školská taška je úžasným centrom tohto setu, zdobená fascinujúcimi obrázkami stíhacích lietadiel, ktoré sa hrdo preháňajú oblohou. Jej priestranný hlavný oddiel poskytuje dostatok miesta na všetky školské potreby, od učebníc po zošity a ďalšie nevyhnutnosti, ktoré potrebuje mladý pilot na svojej ceste za poznaním. Ergonomické a polstrované ramenné popruhy zaisťujú maximálne pohodlie, aby aj dlhé cesty do školy boli príjemné a bezproblémové. Každý detail tašky bol starostlivo navrhnutý tak, aby bol nielen funkčný, ale aj esteticky príťažlivý pre všetkých mladých leteckých nadšencov.

Peračník je dokonalým doplnkom tejto tašky, zdobený obrázkami stíhacích lietadiel, ktoré pripravujú mladého školáka na každodenné výzvy. Tento peračník nie je len estetickým kúskom, ale aj praktickým nástrojom, ktorý udrží všetky perá, ceruzky a ďalšie písacie potreby pekne usporiadané a pripravené na použitie. Robustný zips zabezpečuje, že všetko zostane bezpečne na svojom mieste, takže sa mladý pilot môže plne sústrediť na svoje školské povinnosti.

Tento školský set je viac než len školská výbava, je to vstupenka do sveta plného fantázie, kde sa každý školský deň môže premeniť na nové dobrodružstvo. Reflexné prvky na taške zaručujú bezpečnosť aj v neskorých hodinách, keď sa školská misia predĺži. Odolné materiály a kvalitné spracovanie zabezpečujú, že tento set vydrží aj tie najnáročnejšie cesty.

S týmto fantastickým chlapčenským školským setom s motívom stíhačiek bude každý školák pripravený na všetky výzvy, ktoré mu prinesie jeho školská cesta. Tento set, ktorý kombinuje praktickosť s úchvatným dizajnom, je ideálnym spoločníkom pre malých hrdinov, ktorí majú svoje sny a túžby ukryté za zipsom.

SmallSet - ELLY 24052
1 ks

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj