• Balenie
Bagmaster - školský set pre chlapcov - auto - rýchlosť, štýl a vedomosti v jednom balení

Bagmaster - set LUMI 23 D - auto - školský set pre chlapcov - rýchlosť, štýl a vedomosti v jednom balení

115,00 €

Namiesto 120,00 €


História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 115,00 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

 Vášnivo rýchly na ceste za vedomosťami

Predstavte si, že sa každé ráno vydávate na cestu, kde sa rýchlosť a efektivita stretávajú v jednom dynamickom balíčku. Tento školský set pre chlapcov s motívom pretekárskeho auta nie je len obyčajným školským vybavením – je to váš neohrozený spoločník na ceste za vedomosťami, ktorý vás vždy dostane do cieľa ako prvého.

S týmto setom, ktorý obsahuje štýlový batoh, praktický peračník a vrecko na prezuvky, ste pripravení čeliť každej školské výzve s rovnakou rýchlosťou, akou pretekár prekonáva zákruty na dráhe. Batoh s dynamickým dizajnom športového auta je vyrobený tak, aby ste mali všetko potrebné vybavenie po ruke a usporiadané, akoby ste mali k dispozícii celý tím mechanikov. Všetky priehradky a zipsy sú navrhnuté tak, aby zabezpečili, že každá kniha, každý zošit a každé písacie pero má svoje presne určené miesto, pripravené na akciu.

Peračník, ladený v rovnakom pretekárskom duchu, vám umožní presne a rýchlo nájsť potrebné školské pomôcky. Je to váš osobný box pre písacie potreby, ktorý vám ušetrí drahocenné sekundy, kedykoľvek je to potrebné – či už pri riešení testu alebo pri písaní domácich úloh.

A čo s telesnou výchovou alebo prezuvkami? Vrecko s automobilovým dizajnom vám poskytne priestor na všetky športové potreby, ktoré budete potrebovať na ihrisku alebo v telocvični. S jeho pomocou sa môžete pohybovať s rovnakou ľahkosťou, akou závodné auto prechádza cieľovou čiarou.

Tento školský set pre chlapcov je viac ako len praktickým vybavením – je to vaša vstupenka do sveta rýchlosti, organizácie a štýlu. S týmto setom máte istotu, že nielen dobehnete svoje školské ciele, ale ich aj prekonáte s úžasnou ľahkosťou a sebavedomím. Každý deň sa stane pretekom za vedomosťami, kde vy budete vždy ten, kto dorazí do cieľa ako prvý – pripravený, odhodlaný a neporaziteľný.

Tak neváhajte a nasadnite do svojho školského pretekárskeho auta – štýl, rýchlosť a vedomosti čakajú len na vás! Tento set je navrhnutý pre chlapcov, ktorí majú vášeň pre rýchlosť a túžbu po úspechu, a ktorí sa neuspokoja s druhým miestom.

SET - LUMI - 23 D - auto
1 ks

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj