• Balenie
Bagmaster - set LUMI 23 A - srnka - školský set pre dievčatá - elegancia a čaro prírody v každom kúsku

Bagmaster - set LUMI 23 A - srnka - školský set pre dievčatá - elegancia a čaro prírody v každom kúsku

115,00 €

Namiesto 120,00 €


História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 115,00 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Šarm a elegancia v každom kroku školských dní

Predstavte si svet, kde sa každý školský deň mení na rozprávkovú cestu cez magický les, kde zvieratá šepkajú tajomstvá a kvety rozkvitajú pod každým krokom. Školský set pre dievčatá so srnkou nie je len obyčajným doplnkom, ale kľúčom k tomuto svetu plnému krásy, elegancie a nevinnosti.

Batoh, ktorý je srdcom tohto setu, sa stáva vernou sprievodkyňou na ceste vzdelania. Jeho jemný dizajn s motívom srnky prináša dotyk prírody do každého školského dňa. Srnka, ktorá zdobí prednú časť batohu, nie je len obyčajným obrázkom, ale symbolom nevinnosti a ladnosti, ktorá sprevádza každú školáčku na jej ceste k novým poznatkom. Kvety, ktoré ju obklopujú, rozprávajú príbeh o prírode, ktorá ožíva v každom kroku.

Ale to nie je všetko. Súčasťou tohto rozprávkového setu je aj praktické vrecko so srnkou. Vrecko, ktoré môžete nosiť na chrbte alebo cez rameno, je ako malý lesný duch, ktorý stráži vaše najcennejšie poklady – od športového oblečenia až po drobné tajomstvá, ktoré sa nachádzajú v každom školskom dni. Jeho praktickosť je kombinovaná s jemnosťou dizajnu, ktorá robí z každodenných povinností potešenie.

A nakoniec, peračník – malý, ale dôležitý spoločník na ceste poznania. Peračník so srnkou, kde každé pero, ceruzka alebo guma nájdu svoje miesto, je viac než len nádobou na školské potreby. Je to malý zázrak, ktorý dodáva každému písmu dotyk elegancie. Každý detail, od zipsu až po vnútorné priehradky, je navrhnutý tak, aby odrážal jemnosť a šarm, ktorý prináša tento školský set.

S týmto setom so srnkou sa každé dieťa stáva súčasťou magického príbehu, kde sa školské povinnosti menia na dobrodružstvo, kde každý predmet má svoje miesto a kde sa nevinnosť detstva snúbi s eleganciou dospelosti. Tento set nie je len o nosení školských potrieb, je to o vytváraní spomienok, ktoré pretrvajú celý život. Doprajte svojej malej princeznej tento kúsok prírody, ktorý bude s ňou kráčať každým školským dňom, obklopený láskou a kúzlom.

SET - LUMI 23 A - srnka
1 ks

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj