BGcouture - dámsky komplet - čierna symfónia komfortu a štýlu

BGcouture - dámsky komplet - čierna symfónia komfortu a štýlu

85,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 85,00 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

 Štýl, ktorý dýcha pohodlím

Veľkosť: S
Farba: Čierna
SKLADOM

Tento dámsky čierny komplet je viac než len outfit – je to stelesnenie súčasného luxusu, kde sa každodenné pohodlie stretáva s eleganciou ulice. Ako symfónia farieb a tvarov, čierna mikina s kapucňou a oversized strihom ticho kričí: „Tu som, jedinečná a sebavedomá.“ Biely šnúrkový detail na mikine a nohaviciach pridáva kontrastný nádych minimalizmu, ktorý akoby osvetľoval každý váš krok.

Nohavice so širokými nohami evokujú slobodu a neviazanosť, zatiaľ čo jemné, no výrazné logo na boku predstavuje dokonalú rovnováhu medzi jemným a výrazným. Je to outfit, ktorý nežiada o pozornosť – on si ju prirodzene berie. Každý kúsok tohto kompletu vás objíme do jemnej, no pevnej tkaniny, ktorá sa hýbe s vami, ako keby ste spolu tancovali v dokonalom súzvuku.

Kombinácia s malou bielou kabelkou dodáva sofistikovanosť a moderný vzhľad, ktorý sa hodí do každého mestského prostredia. Či už prechádzate ulicami mesta, alebo si užívate pohodové popoludnie, tento outfit je pripravený na každú príležitosť. V tomto sete sa budete cítiť nielen pohodlne, ale aj neodolateľne štýlovo – akoby ste sa premenili na módnu ikonu, ktorá necháva za sebou stopu inšpirácie.

Nechajte sa uniesť na vlne čiernej symfónie a vstúpte do sveta, kde každý pohyb v tomto sete prehovára jazykom sofistikovanosti a sebavedomia. Je čas zažiariť – s týmto dámskym čiernym kompletom budete vždy v centre pozornosti, kde štýl a pohodlie kráčajú ruka v ruke.

Mäkký bavlnený set, ktorý obsahuje oversized mikinu s kapucňou, zakončenú elastickými lemami a štýlové široké nohavice s výrazným prešívaním. Nohavice sú vybavené širokou elastickou páskou a sťahovacou šnúrkou pre maximálny komfort. Mikina aj nohavice sú ozdobené jemným lemom značky BG v originálnom "rainy style" dizajne. Ideálny set pre pohodlné a trendy dni.

MIKINA S M NOHAVICE S M
obvod hrudníka 118cm 122cm obvod pása 68cm 72cm
spodný obvod 82cm 86cm obvod bokov 75cm 81cm
spodný obvod po natiahnutí 124cm 128cm obvod stehien 70cm 72,5cm
predná dĺžka od ramena 56cm 57cm vnútorná dĺžka nohavice 75,5cm 76cm
dĺžka rukáva  55cm 56cm

 Oblečenie merané naplocho - rozmery sa môžu líšiť +/-2cm!!!

BG - 15 RAIN - čierny
1 Položky

Tabuľka dát

Zloženie
Bavlna 90%
Polyester 10% (gramáž 280g/m2)
Spôsob prania
ručne 30°C
Bielenie chlórom
NIE
Žehlenie
NIE
Sušička
NIE
Chemické čistenie
NIE

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj