• Novinka
Luxusný dámsky čierny komplet s jemným logom na zips

LaManuel - čierna symfónia elegancie - luxusný dámsky komplet

88,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 88,00 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Zažiar v čiernej majestátnosti

Veľkosť: M/L
Farba: Čierna
SKLADOM

Predstavujeme vám majstrovské dielo módy – čierny dámsky komplet, ktorý zosobňuje krásu v najčistejšej podobe. Ako tichá noc, ktorá skrýva v sebe tajomstvá hviezd, tento komplet zahalí vaše telo do tajomného závoja elegancie. Každý detail je premyslene navrhnutý, aby ste sa cítili ako kráľovná moderného sveta.

Mäkká, no pevná látka jemne obopína telo, pričom zdôrazňuje vaše línie s jemnosťou hodvábu. Čierna farba, ako stelesnenie nekonečnej noci, v sebe nesie hĺbku a silu, ktorá sa odrazí v každom kroku, ktorý urobíte. Výrazné logo Lamanuel na zipsovom zapínaní, akoby vyrytý podpis módneho majstrovstva, pridáva luxusný nádych celému outfitu. Je to ako jemný záblesk zlata na plátne čierneho mramoru – nenápadné, no nesmierne významné.

Kapucňa s rafinovaným dizajnom vám ponúka možnosť vytvoriť si dramatický a zároveň sofistikovaný vzhľad, ideálny na voľné chvíle aj večerné výjazdy. Elastické rukávy a nohavice vás nežne objímajú, pričom umožňujú maximálnu voľnosť pohybu – perfektný doplnok pre modernú ženu, ktorá chce kombinovať štýl a pohodlie.

Tento komplet je nie len oblečením, ale vyjadrením vášho jedinečného vkusu. Je to symbol ženskosti, sebadôvery a nadčasovej krásy. Ak chcete zanechať nezabudnuteľný dojem, čierny dámsky komplet od značky Lamanuel je presne tým kúskom, ktorý vás povýši do ríše módnych ikon.

Nechajte sa unášať touto čiernou symfóniou elegancie, kde každý detail hovorí o štýle, moci a sofistikovanosti. Tento komplet nie je len módnym kúskom – je to odkaz. Odkaz, že ste žena, ktorá si zaslúži to najlepšie. Zvoľte čiernu, zvoľte Lamanuel, zvoľte dokonalosť.

ROZMER MIKINA NOHAVICE
XS/S
M/L

Táto dámska tepláková súprava je viac než len pohodlné oblečenie – je to manifest harmónie medzi štýlom a komfortom, ktorý sa k vám prilipne ako jemné objatie. Predstavte si, ako vás mikina s kapucňou zahaľuje do mäkkosti, pripomínajúcej najjemnejšie oblaky, ktoré vás sprevádzajú počas rušných dní aj vo chvíľach odpočinku. Praktický zips vpredu, ako brána do kráľovstva pohodlia, umožňuje jednoduché obliekanie a vyzliekanie, pričom kapucňa dodáva kúsok tajomstva a elegancie, akoby vás chránila pred svetom.

Elastické manžety a lem obopínajú zápästia a pás ako nežný dotyk, zatiaľ čo vás udržiavajú v teple a pohode aj v chladnejších dňoch. Nohavice s vysokým pásom sú ako stvorené pre vašu postavu – elegantne kopírujú vaše línie, zvýrazňujú to najlepšie a zároveň poskytujú neobmedzenú voľnosť pohybu. Bočné vrecká, diskrétne ukryté na bokoch, sú ako malé tajné útočiská pre vaše drobnosti, zatiaľ čo elastický pás jemne, no pevne obopne váš pás, aby ste sa cítili sebavedomo po celý deň.

Materiál, z ktorého je táto súprava vytvorená, je ako druhá koža, ktorá dýcha s vami, prispôsobuje sa každému vášmu pohybu a poskytuje vám pocit, že svet sa točí podľa vašich pravidiel. Či už si vychutnávate aktívny deň plný dobrodružstiev, alebo si doprajete chvíľku pokoja a relaxu doma, táto súprava vás bude sprevádzať s rovnakou ľahkosťou.

Je to univerzálny kúsok, ktorý prináša rovnováhu medzi eleganciou a bezstarostným pôvabom. Nech už sa ocitnete kdekoľvek, v tejto súprave budete pôsobiť neodolateľne – ako žena, ktorá v každej situácii ovláda umenie štýlu a pohodlia.

GLOW UP - komplet - čierna
1 ks

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj