• Novinka
Béžový dámsky kabát s dizajnovým zapínaním

LaManuel - béžová esencia elegancie - kabát, ktorý povýši váš štýl

103,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 103,00 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Elegancia v béžovom - štýl v každom detaile

Veľkosť: UNI
Farba: Béžová
SKLADOM

Tento dámsky kabát je esenciou elegancie, ktorá vás bude sprevádzať po celý rok, bez ohľadu na ročné obdobie. Predstavuje nielen ochranu pred chladom, ale aj symbol luxusu, ktorý povýši každý outfit na novú úroveň štýlovosti. Vyrobený z prémiových materiálov, jeho jemný dotyk a dokonalá štruktúra odrážajú majstrovské remeslo. Výnimočné detaily, ako zapínanie na rukávoch a gombíky, nie sú len funkčné, ale aj umelecké akcenty, ktoré pridávajú kabátu nezameniteľný charakter. Nadčasový strih obopne postavu s rafinovanou jemnosťou, čím z neho robí spoločníka na každú príležitosť, od každodenného zhonu až po formálne stretnutia. Dĺžka kabátu je precízne navrhnutá tak, aby vyžaroval eleganciu a všestrannosť, čím otvára nekonečné možnosti kombinácií s rôznymi kúskami vašej garderóby.

Dĺžka 88cm
Obvod hrudníka 132cm
Dĺžka rukáva 72cm

Béžová esencia elegancie – dokonalý kabát, ktorý v sebe spája krásu, jemnosť a nadčasovosť. Predstavte si, ako prechádzate ulicami mesta zahalená do tohto majstrovského diela, ktoré je viac než len kus oblečenia – je to vyjadrenie vášho jedinečného štýlu. Každý detail tohto kabáta bol precízne navrhnutý tak, aby odrážal vašu sofistikovanosť a zároveň vám poskytoval komfort, aký si zaslúžite.

Jeho béžová farba, prirodzená a ušľachtilá, evokuje eleganciu, ktorá nikdy nevyjde z módy. Kabát sa ľahko prispôsobí každej príležitosti – či už sa rozhodnete pre elegantnú večeru v meste alebo len tak prechádzate rannými uličkami s kávou v ruke. Tento kúsok vás bude vždy sprevádzať s gráciou, nech už zamierite kamkoľvek.

Materiál, z ktorého je kabát vyrobený, je starostlivo vybraný tak, aby bol jemný na dotyk, no zároveň dostatočne odolný, aby vás ochránil pred chladom. Je to kombinácia luxusu a funkčnosti, ktorá zaručuje, že sa v ňom budete cítiť nielen elegantne, ale aj pohodlne. Unikátne zapínanie na rukávoch a gombíky na prednej časti kabáta nie sú len praktické prvky, ale umelecké detaily, ktoré pridávajú každému outfitu ten správny šmrnc. Tento kabát je dôkazom, že aj v každodennom živote môže byť obliekanie umeleckým prejavom.

Strih kabáta je nadčasový – padne dokonale na každú postavu, pričom zvýrazňuje ženskú siluetu s nevtieravou eleganciou. Je to kúsok, ktorý sa ľahko kombinuje s inými prvkami vašej šatníkovej výbavy. Môžete ho nosiť cez klasické nohavice, šaty či sukne, a zakaždým bude vyzerať inak – vždy však rovnako elegantne.

Tento béžový kabát je symbolom luxusu, ktorý môžete nosiť každý deň. Vďaka jeho všestrannosti a prepracovaným detailom sa stane neoddeliteľnou súčasťou vášho šatníka. A aj keď ho budete nosiť každý deň, stále si zachová svoju výnimočnosť.

Ak hľadáte kúsok, ktorý bude odrážať vašu eleganciu a zároveň vás ochrániť pred chladom, tento béžový kabát je presne to, čo potrebujete. Je to investícia do vášho štýlu a sebavedomia, ktorá vás nikdy nesklame.

ETERNAL - kabát - béžová
1 ks

Tabuľka dát

Zloženie
Akryl 70%
Vlna 30%

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj