TOPGAL - ELLY 21015 - školský batoh - cesty ku vzdušným výšinám - pre malých astronómov s vesmírnou víziou

78,50 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 78,50 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Zaži dobrodružstvo v každom zipse - s batohom plným vesmíru

Farba: Tmavomodrá
Určenie: chlapec
SKLADOM

Vitajte v úžasnom svete vesmíru s naším exkluzívnym školským batohom pre chlapcov! Tento tmavomodrý batoh, s jeho úchvatným dizajnom plným farebných planét, je ideálnym spoločníkom pre všetky školské dobrodružstvá a každodenné výpravy. Každý detail tohto batohu je premyslený tak, aby priniesol chlapcom radosť a inšpiroval ich k novým objavom.

Zaujímavé farebné planéty a hviezdne vzory na tmavomodrom pozadí vytvárajú jedinečný a fascinujúci vizuálny efekt, ktorý vyniká v každom prostredí. Tento batoh nie je len praktickým pomocníkom pre školské potreby, ale aj kreatívnym doplnkom, ktorý sľubuje, že každý deň v škole bude plný radosti a zábavy.

Ale batoh nie je len o vzhľade. S jeho prostorným vnútorným priestorom a viacero priehradkami na uskladnenie všetkých školských potrieb, bude všetko usporiadané a ľahko dostupné. Zipsy sú navrhnuté tak, aby vydržali každodenné používanie a zabezpečili, že všetky veci zostanú na svojom mieste.

„Tvoj svet ukrytý za zipsom“ - to je presne to, čo tento batoh predstavuje. Každé otvorenie zipsu odkrýva nový svet plný fantázie a dobrodružstva, ktorý inšpiruje mladých chlapcov k tomu, aby sa ponorili do svojich snov a cieľov. Vďaka tomuto batohu bude každodenné školské dobrodružstvo ako cesta ku vzdušným výšinám.

Či už je váš chlapec na ceste do školy, na športový tréning alebo na víkendové dobrodružstvo, tento batoh bude jeho verný spoločník, ktorý mu pomôže udržať všetko usporiadané a pripravené na akciu. Nezabudnite, že s naším vesmírnym batohom sa každý deň môže stať novou dobrodružnou cestou ku hviezdam. Vyberte si batoh, ktorý je rovnako výnimočný ako váš malý astronaut a pripravte sa na hviezdne chvíle!

ELLY 21015 - vesmír
1 ks

Tabuľka dát

Zloženie
Polyester 100%
Zapínanie
Zips
Motív
Vesmír
Artikel/Farba
Topgal_ELLY21015_VESMÍR/Tmavomodrá
Typ batohu
ELLY
Hmotnosť batohu
0,90kg
Nosnosť batohu
7kg
Objem batohu
23l
Hliníková výstuž
NIE
Určenie
Chlapci 1.stupeň ZŠ

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj