TOPGAL - MIRA 20046 - školský batoh - striedaj bloky za knihy - zelený pixel do školy s nami

78,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 78,00 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Tvoj svet ukrytý za zipsom - zelený pixelový batoh pre každého chlapca

Farba: Zelená
Určenie: chlapec
SKLADOM

Tvoj svet ukrytý za zipsom – to je presne ten pocit, ktorý zažiješ, keď si na chrbát nasadíš náš unikátny zelený školský batoh pre chlapcov s moderným pixel vzorom. Tento batoh nie je len obyčajným doplnkom; je to tvoj verný spoločník, ktorý ťa bude sprevádzať každý školský deň, od pondelka až po piatok.

Prečo by si mal vybrať práve tento batoh? Je to kombinácia štýlu a funkčnosti, ktorá ťa nadchne. Zelená farba je symbolom energie a mladistvého ducha, zatiaľ čo pixel dizajn pridáva batohu moderný a originálny vzhľad, ktorý ti zaručí, že sa v dave nestratíš.

Vnútri batohu nájdeš dostatok priestoru na všetky tvoje školské potreby. Špeciálne navrhnuté oddelenia ti umožnia ľahko striedať knihy za zošity a udržiavať všetko organizované, aby si nemusel tráviť dlhé minúty hľadaním toho, čo práve potrebuješ. Pružné vrecká sú ideálne na uloženie drobností, ako sú perá, mobil alebo desiata, zatiaľ čo hlavná komora je dostatočne veľká na to, aby si v nej preniesol všetky učebnice a školské pomôcky, ktoré počas dňa potrebuješ.

Pohodlie je pri nosení tohto batohu samozrejmosťou. Vďaka vystuženým ramenným popruhom a ergonomickému tvaru sa bude nosiť ľahko, aj keď ho naplníš na maximum. Navyše, jeho odolné zipsy a kvalitné materiály zaručia, že batoh vydrží aj tie najnáročnejšie školské dni a bude ti slúžiť dlhé roky.

Tvoj svet ukrytý za zipsom znamená, že máš všetko potrebné po ruke, presne tam, kde to potrebuješ. A keď sa zapne posledný zips, si pripravený na nové školské dobrodružstvá. Bez ohľadu na to, či ťa čaká náročný deň plný vyučovacích hodín alebo aktívne popoludnie s priateľmi, tento batoh ťa nikdy nesklame.

Je čas, aby si si zaobstaral batoh, ktorý je tak jedinečný, ako si ty sám. Zelený školský batoh s pixel vzorom ti poskytne nielen praktický úložný priestor, ale aj štýlový doplnok, ktorý ťa bude reprezentovať všade, kam sa vyberieš. Ukáž svoj štýl, maj všetko pod kontrolou a ži každý školský deň naplno s batohom, ktorý je viac než len školská pomôcka – je to tvoj svet ukrytý za zipsom.

MIRA 20046 - zelený pixel
1 ks

Tabuľka dát

Zloženie
Polyester 100%
TOPDURA
Artikel/Farba
Topgal_MIRA20018_KOCKY/Modrá
Rozmery: V*Š*H
41*30*23cm
Typ batohu
MIRA
Hmotnosť batohu
1,18kg
Nosnosť batohu
7kg
Objem batohu
25l
Hliníková výstuž
ÁNO (0,06kg)
Určenie
Chlapci 1.stupeň ZŠ

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj