TOPGAL ENDY 20013 - školský batoh - nechaj svoje vedomosti jazdiť na vlnách vymeniteľných motoriek

78,90 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 78,90 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Zmeň svoju učebnicu na nový level s našimi vymeniteľnými motorkami

Farba: Tmavomodrá
Určenie: chlapec
SKLADOM

Predstavujeme ti školský batoh, ktorý premení každodenné školské dobrodružstvo na fascinujúcu jazdu! Tento batoh pre chlapcov, navrhnutý s ohľadom na dynamiku a štýl, prináša unikátny dizajn, ktorý spája energiu motoriek s vášňou pre vedomosti. Tvoj svet ukrytý za zipsom sa stáva miestom, kde sa školské knihy, poznámky a všetky dôležité veci premenia na súčasť veľkolepej jazdy.

Dizajn batohu je inšpirovaný motorkárskou kultúrou, čím prináša nielen moderný vzhľad, ale aj funkčnosť. Vnútorný priestor je strategicky navrhnutý tak, aby tvoje knihy, písacie potreby a ďalšie školské potreby boli vždy bezpečne uložené a pripravené na použitie. Každý detail batohu je prispôsobený tak, aby vyhovoval potrebám mladých dobrodruhov, ktorí sa pripravujú na rýchlu jazdu školským dňom.

Batoh je vybavený priestrannými priehradkami, ktoré poskytujú dostatok miesta pre všetky tvoje školské pomôcky. Pevné a odolné materiály zabezpečujú dlhú životnosť, zatiaľ čo nastaviteľné popruhy zabezpečujú pohodlné nosenie po celý deň. Tvoj svet ukrytý za zipsom sa tak stáva miestom, kde sa kombinujú praktickosť, štýl a dobrodružstvo.

Zaujímavý dizajn batohu je doplnený motívom motoriek, ktorý prináša do školy poriadnu dávku vzrušenia. Každý deň s týmto batohom bude novou jazdou plnou objavovania a učenia. Uži si školu s batohom, ktorý vyjadruje tvoju vášeň pre rýchlosť a vedomosti.

Ak hľadáš batoh, ktorý nielen spĺňa všetky praktické potreby, ale tiež zaujme svojím unikátnym vzhľadom, náš batoh s motívom motoriek je presne to, čo hľadáš. Tento batoh je ideálny pre chlapcov, ktorí chcú vyjadriť svoju individualitu a zároveň si zabezpečiť pohodlie a funkčnosť počas školských dní. Premeň svoje školské dni na jazdu plnú vzrušenia s naším batohom a nechaj svoje vedomosti jazdiť na vlnách vymeniteľných motoriek. Tvoj svet ukrytý za zipsom ťa čaká!

ENDY 20013 - motorky
1 ks

Tabuľka dát

Zloženie
Polyester 100%
TOPDURA
Motív
Motorka
Rozmery: V*Š*H
39*28*19cm
Typ batohu
ENDY
Hmotnosť batohu
0,96kg
Nosnosť batohu
7kg
Objem batohu
21l
Hliníková výstuž
NIE
Určenie
Chlapci 1.stupeň ZŠ

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj