TOPGAL ENDY 20014 - školský batoh - s našim odstrelovačom dosiahneš vždy presný zásah v rámci svojich cieľov

76,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 76,00 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Ovládni bojisko štýlom – dobrodružstvo na každom kroku

Farba: Tmavozelená
Určenie: chlapec
SKLADOM

Vstúp do sveta, kde štýl a funkčnosť idú ruka v ruke – objav náš školský batoh pre chlapcov, ktorý ti prináša presnosť v každom detaili. Tento batoh nie je len obyčajnou školskou taškou, ale tvojím osobným spoločníkom na cestách za vzdelaním a dobrodružstvom. S naším batohom sa každé ráno stáva príležitosťou na nový začiatok a každý deň na ceste k tvojim cieľom sa stáva zábavným dobrodružstvom.

Naša školská taška je navrhnutá s dôrazom na najmenšie detaily, ktoré robia veľký rozdiel. S moderným dizajnom, ktorý sa hodí k tvojmu osobnému štýlu, a s funkčnými prvkami, ktoré sú zamerané na maximálny komfort, ti náš batoh umožní dosiahnuť presný zásah v každom školskom dni. Tvoj svet je ukrytý za zipsom tejto tašky, kde každý úložný priestor a vrecko sú starostlivo navrhnuté na uskladnenie všetkého, čo potrebuješ na dosiahnutie svojich cieľov.

Batoh je vybavený dostatočne priestrannými oddielmi na všetky tvoje školské potreby – od kníh a zošitov po tablet a perá. Jeho ergonomický dizajn zabezpečuje pohodlné nosenie po celý deň, bez ohľadu na to, čo ti deň prinesie. A keďže presnosť a štýl sú pre nás rovnako dôležité, náš batoh je nielen funkčný, ale aj esteticky príťažlivý – ideálny pre chlapcov, ktorí sa chcú cítiť sebavedomo a pohodlne v každej situácii.

S naším školským batohom pre chlapcov sa môžeš tešiť na nový rozmer školského života – presný zásah do štýlu, funkčnosti a pohodlia. Vytvárame produkty, ktoré ťa nielen sprevádzajú každodennými výzvami, ale aj posilňujú tvoju osobnosť a štýl. Objav svoj svet ukrytý za zipsom a zaži, ako sa školský deň stáva zábavným a úspešným dobrodružstvom. S naším batohom si pripravený na každú výzvu, ktorú ti škola a život prinesú.

ENDY 20014 - odstrelovač
1 ks

Tabuľka dát

Zloženie
Polyester 100%
TOPDURA
Motív
Vojaci
Rozmery: V*Š*H
39*28*19cm
Typ batohu
ENDY
Hmotnosť batohu
0,90kg
Nosnosť batohu
7kg
Objem batohu
21l
Hliníková výstuž
NIE
Určenie
Chlapci 1.stupeň ZŠ

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj