TOPGAL ENDY 22013 - školský batoh - monster truck - batoh plný adrenalínu a vymeniteľných snov

78,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 78,00 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Nezastaviteľný štýl s monster truckami – dobrodružstvo každý deň.

Farba: Modrá
Určenie: chlapec
SKLADOM

Vydajte sa na cestu plnú adrenalínu a dobrodružstiev s naším študentským batohom pre chlapcov, ktorý je ozdobený vymeniteľnými obrázkami monster truckov na modro-čiernom podklade so žltým zapínaním. Tento batoh je viac než len praktickým doplnkom – je to spôsob, ako vyjadriť svoju vášeň pre rýchlosť, výkon a nekompromisné dobrodružstvo, ktoré prinášajú tieto obrovské stroje.

Unikátnym prvkom tohto batohu je možnosť vymieňať obrázky monster truckov, čo vám umožňuje prispôsobiť si vzhľad batohu podľa vašej nálady či obľúbeného vozidla. Modro-čierny podklad dodáva batohu dynamický a moderný vzhľad, ktorý je ešte viac zdôraznený výrazným žltým zapínaním. Tento kontrast nielenže priťahuje pozornosť, ale zároveň zaručuje, že batoh bude vždy vyzerať štýlovo a aktuálne.

Batoh „Vymeniteľné obrázky monster truckov na modro-čiernom podklade so žltým zapínaním“ nie je len o vzhľade – je to dokonalá kombinácia štýlu a funkčnosti. Priestranný hlavný oddiel poskytuje dostatok miesta pre všetky školské potreby, od učebníc a zošitov až po peračník a športové vybavenie. Menšie vrecká na zips sú ideálne na uloženie drobností, ako sú perá, mobilný telefón alebo kľúče, a zaručujú, že všetko, čo potrebujete, máte vždy poruke.

Pohodlie pri nosení je prioritou, preto je batoh vybavený nastaviteľnými ramennými popruhmi a mäkkou výstelkou na chrbte, čo zaručuje maximálny komfort aj pri dlhom nosení. Či už idete do školy, na tréning alebo na dobrodružný výlet, tento batoh vám poskytne nielen štýl, ale aj praktickosť, ktorú potrebujete každý deň.

Vyrobený z odolných materiálov, batoh zvládne aj tie najnáročnejšie školské dni a mimoškolské aktivity. Pevné zipsy a kvalitné spracovanie zaručujú, že váš svet ukrytý za zipsom zostane vždy v bezpečí a chránený pred vonkajšími vplyvmi.

Tento batoh je ideálny pre chlapcov, ktorí milujú vzrušenie a chcú vyjadriť svoju vášeň pre extrémne vozidlá aj vo svojom každodennom živote. Jeho dizajn s monster truckami, ktoré si môžete meniť podľa svojej nálady, robí z tohto batohu niečo viac než len obyčajný školský doplnok – je to spôsob, ako ukázať, kým naozaj ste a čo máte radi.

Batoh „Vymeniteľné obrázky monster truckov na modro-čiernom podklade so žltým zapínaním“ je dokonalým spoločníkom pre každého chlapca, ktorý túži po adrenalíne, dobrodružstve a štýle. S týmto batohom budete pripravení na každý deň plný výziev a vzrušujúcich momentov, nech už vás čaká čokoľvek. Premeňte každý deň na nové dobrodružstvo a ukážte svetu, že ste vždy pripravení vyraziť vpred – s batohom, ktorý je rovnako odvážny ako vy!

ENDY 22013 - monster truck
1 ks

Tabuľka dát

Zloženie
Polyester 100%
TOPDURA
Motív
Auto
Rozmery: V*Š*H
39*28*19cm
Typ batohu
ENDY
Hmotnosť batohu
0,90kg
Nosnosť batohu
7kg
Objem batohu
21l
Hliníková výstuž
NIE
Určenie
Chlapci 1.stupeň ZŠ

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj