TOPGAL CODA 22018 - školský batoh - dúha poznania - batohová cesta za vzdelaním s odtieňmi modrej a zelenej

78,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 78,00 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Dúha poznania - tvoj svet ukrytý za zipsom

Farba: Zelená
Určenie: chlapec
SKLADOM

Objavujte nový svet s naším školským batohom pre chlapcov, ktorý nesie názov „Dúha poznania“. Tento batoh nie je len praktickým doplnkom, ale aj bránou do sveta vzdelávania a dobrodružstva. S jeho nádherným dizajnom v odtieňoch modrej a zelenej, tento batoh predstavuje kombináciu štýlu a funkčnosti, ktorú každý školák ocení.

„Dúha poznania“ ponúka jedinečný farebný motív, ktorý symbolizuje nekonečné možnosti a rozmanitosť poznania. Farby modrej a zelenej sa harmonicky prelínajú a vytvárajú dojem, že batoh je malým kúskom oblohy a prírody, ktorý vaše dieťa môže nosiť každý deň. Tento živý dizajn nielenže pridáva batohu vizuálny pôvab, ale tiež inšpiruje a motivuje k učenia a objavovaniu.

Batoh je navrhnutý s ohľadom na komfort a praktickosť. Je vybavený dostatočným množstvom priestoru na všetky školské potreby – od učebníc až po osobné veci. Pevné a nastaviteľné ramenné popruhy zabezpečujú pohodlné nosenie, zatiaľ čo kvalitné zipsy a uzatvárateľné vrecká chránia obsah a umožňujú jednoduchý prístup k veciam.

Dizajn „Dúhy poznania“ nie je len o vzhľade – je to aj výnimočné vyjadrenie túžby po poznaní a vzdelávaní. S týmto batohom bude každý deň školského dobrodružstva novým krokom k objavovaniu a osobnému rastu. „Tvoj svet ukrytý za zipsom“ sa stáva realitou s týmto batohom, ktorý prináša kombináciu estetického pôžitku a praktickej funkčnosti.

Nie je len obyčajným batohom – je to kľúč k svetu vzdelávania a radosti, ktorý čaká za každým zipsom. Nechajte sa inšpirovať a pridajte sa k nám na ceste za poznaním s batohom, ktorý prináša nový pohľad na každý deň.

CODA 22018 - farby
1 ks

Tabuľka dát

Zloženie
Polyester 100%
TOPDURA
Motív
Farby
Rozmery: V*Š*H
41*30*23cm
Typ batohu
CODA
Hmotnosť batohu
0,96kg
Nosnosť batohu
7kg
Objem batohu
26l
Hliníková výstuž
ÁNO (0,06kg)
Určenie
Chlapci 1.stupeň ZŠ

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj