TOPGAL MIRA 22020 - školský batoh - kaskády poznania - batohový tanec padajúcich vedomostí

76,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 76,00 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Kaskády poznania - tvoj svet ukrytý za zipsom

Farba: Tmavomodrá
Určenie: chlapec
SKLADOM

Objavte nový rozmer školských dobrodružstiev s naším jedinečným batohom "Kaskády poznania". Tento batoh nie je len praktickým nástrojom na prenášanie kníh a školských potrieb, ale je tiež vstupenkou do sveta fascinujúcich objavov a nekonečných možností. Každý detail tohto batohu bol navrhnutý s ohľadom na potreby moderných školákov, ktorí hľadajú kombináciu štýlu, funkčnosti a vzrušenia.

Batoh Kaskády poznania sa vyznačuje robustným a odolným dizajnom, ktorý zvládne každodenné výzvy školského života. Jeho špeciálne navrhnuté priehradky a vrecká zabezpečujú, že všetko, čo potrebujete, máte vždy na dosah ruky. Vnútri batohu sa skrýva "Tvoj svet ukrytý za zipsom" – priestor, kde sa štúdium stretáva s dobrodružstvom a učenie sa stáva zábavnou výpravou.

S jedinečným vzhľadom, ktorý je nielen atraktívny, ale aj funkčný, tento batoh ponúka dostatok miesta pre všetky školské potreby, od učebníc po desiaty. Je vybavený ergonomickými popruhmi a vystuženým chrbtom, ktoré zabezpečujú maximálny komfort počas nosenia, aj keď je batoh plne zaťažený. Príjemné farby a moderný dizajn sú ideálne pre každého chlapca, ktorý sa chce cítiť výnimočne a štýlovo.

Školský batoh Kaskády poznania je nielen praktickým pomocníkom, ale aj motivujúcim partnerom na ceste za vedomosťami. Každý deň sa môžeš tešiť na nové dobrodružstvá, ktoré s batohom prežiješ. Tento batoh je viac než len obyčajné školské príslušenstvo – je to verný spoločník, ktorý podporuje zvedavosť a kreatívne myslenie.

Nech už ide o školské výlety, každodenné úlohy alebo vzrušujúce objavy, batoh Kaskády poznania je pripravený na všetko. S ním bude každý deň v škole plný nových zážitkov a vzrušenia. Objavte tajomstvo, ktoré sa skrýva za zipsom a pripravte sa na kaskádu poznania, ktorá Vás bude inšpirovať a motivovať!

Zabudnite na nudné školské potreby – s batohom Kaskády poznania je učenie zábava a dobrodružstvo. Poďte a vstúpte do sveta, kde sa učenie stretáva s hravým objavovaním. Tvoj svet je ukrytý za zipsom, tak ho otvorte a začnite svoj príbeh už dnes!

MIRA 22020 - kocky
1 ks

Tabuľka dát

Zloženie
Polyester 100%
TOPDURA
Rozmery: V*Š*H
41*30*23cm
Typ batohu
MIRA
Hmotnosť batohu
1,18kg
Nosnosť batohu
7kg
Objem batohu
26l
Hliníková výstuž
ÁNO (0,06kg)
Určenie
Chlapci 1.stupeň ZŠ

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj