TOPGAL - COCO 23040 - školský batoh - taška pre skryté poklady - vojenská misia do sveta poznania

84,50 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 84,50 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Tvoja misia v laviciach, tvoj štýl – buď pripravený!

Farba: Khaki
Určenie: chlapec
SKLADOM

Maskáčový vzor vytvára autentický a dynamický vzhľad, ktorý sa perfektne hodí k odnímateľnému logu tanku. Logo tanku je možné jednoducho odstrániť alebo vymeniť, čo umožňuje každému chlapcovi prispôsobiť si batoh podľa svojho vkusu a aktuálnej nálady. Dnes môže byť tank hrdým symbolom sily a odvahy, zajtra môže byť batoh čistým maskáčovým dizajnom, pripraveným na nové výzvy. Táto flexibilita robí z batohu ideálneho spoločníka pre každodenné dobrodružstvá.

Vnútri batohu sa nachádza priestranný úložný priestor, ktorý je navrhnutý tak, aby vyhovoval všetkým potrebám školáka – od kníh a zošitov až po športové vybavenie. Polstrované ramenné popruhy a ergonomicky tvarovaný chrbát zaručujú pohodlie aj pri dlhších trasách. Vďaka svojej robustnej konštrukcii a kvalitným materiálom je batoh pripravený vydržať náročné školské dni i dobrodružstvá mimo školských lavíc.

Tento batoh nie je len o prenášaní vecí – je to vyjadrenie osobnosti, prejav lásky k vojenským témam a akcii. Maskáčový vzor prináša do každodenného života štipku adrenalínu, zatiaľ čo odnímateľné logo tanku umožňuje chlapcom prejaviť svoju kreativitu a individualitu. Je to batoh, ktorý podnecuje k aktívnemu prístupu k životu, podporuje sebadôveru a inšpiruje k prekonávaniu nových výziev.

COCO 23040 - vojenský maskáč
1 ks

Tabuľka dát

Zloženie
Polyester 100%
Motív
Maskáč
Rozmery: V*Š*H
40*27*21cm
Typ batohu
COCO
Hmotnosť batohu
1,08kg
Nosnosť batohu
7kg
Objem batohu
23l
Hliníková výstuž
ÁNO (0,06kg)

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj