TOPGAL - ENDY 23039 - školský batoh - taška do praveku poznania - krok späť, skok vpred

78,50 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 78,50 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Facebook Reel

Otvor bránu do minulosti a buduj svoju budúcnosť poznania

Farba: Viacfarebná
Určenie: chlapec
SKLADOM

Vstúpte do sveta, kde sa minulosť stáva prítomnosťou, a objavujte tajomstvá dávnych čias s batohom Topgal „Taška do Praveku Poznania“. Tento impozantný kúsok školského vybavenia nie je len obyčajným batohom – je to otvorená kniha praveku, ktorá vás prenesie do doby plnej fascinujúcich objavov a dobrodružstiev.

Dvojkomorová konštrukcia batohu ponúka praveký svet poznania v každom detaile. Ako bádatelia minulosti, vaši malí paleontológovia budú mať možnosť prežiť deň plný objavovania s batohom, ktorý je pripravený na každú výpravu. Každá komora batohu je starostlivo navrhnutá, aby poskytla dostatok priestoru pre všetky školské potreby, zatiaľ čo vymeniteľné obrázky dinosaurov prinášajú do každodenného učenia prvky vzrušenia a tajomstva.

Taška do Praveku Poznania od Topgal vám umožní zažiť úžasný krok späť do sveta plného starobylých tajomstiev a zabudnutých svetov. Každý krok, ktorý urobíte s týmto batohom, je ako skok vpred do sveta, kde sa fantázia a realita stretávajú na každom kroku. Či už ide o návštevu školy, alebo dobrodružnú výpravu mimo mesta, tento batoh je navrhnutý tak, aby zanechal hlboký dojem.

Dizajn batohu je inšpirovaný pravekými dobami, a keď otvoríte zips, objavíte tvoj svet ukrytý za zipsom – zmes praktických riešení a vzrušujúcich prvkov, ktoré stimulujú kreativitu a zvedavosť. Na každodenné dobrodružstvá a skúmanie neznámych oblastí sa môžete spoľahnúť na batoh, ktorý poskytuje krok späť k základom, ale skok vpred do sveta moderného poznania.

Batoh Topgal „Taška do Praveku Poznania“ je skutočným stvorením pre malých bádateľov a objaviteľov, ktorí túžia preskúmať tajomstvá starých svetov s nadšením a štýlom. Pre každého malého paleontológa, ktorý chce každý deň zažiť nové dobrodružstvo, tento batoh ponúka kombináciu pohodlia, funkčnosti a vzrušujúceho dizajnu, ktorý prekonáva hranice bežného školského vybavenia.

ENDY 23039 - pravek s dinosaurami
1 ks

Tabuľka dát

Zloženie
Polyester 100%
Motív
Dinosaurus
Rozmery: V*Š*H
39*28*19cm
Typ batohu
ENDY
Hmotnosť batohu
0,90kg
Nosnosť batohu
7kg
Objem batohu
21l
Hliníková výstuž
NIE
Určenie
Chlapci 1.stupeň ZŠ

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj