TOPGAL - ENDY 24012 - školský batoh - vlak vedomostí - môj osobný rýchlik za vzdelaním

76,50 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 76,50 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Na ceste vedomostí, každý deň nový výraz - môj vláčik, môj úspech

Na ceste vedomostí, každý deň nový výraz - môj vláčik, môj úspech

Farba: Viacfarebná
Určenie: chlapec
SKLADOM

Predstavujeme vám revolučný školský batoh, ktorý premení každodennú školskú cestu na vzrušujúcu jazdu plnú dobrodružstva – Vlak vedomostí. Tento unikátny batoh, navrhnutý špeciálne pre chlapcov, sa stane vaším osobným rýchlikom za vzdelávaním. S jeho pohodlným dizajnom a praktickým úložným priestorom objavíte nový svet, ukrytý za zipsom.

Vlak vedomostí je viac než len batoh; je to vynikajúci spoločník na ceste za poznaním. Vďaka prepracovanej konštrukcii a štýlovému motívu vlaku vám umožní zažiť školu ako nikdy predtým. Každý deň budete mať pocit, že nastupujete do vlaku, ktorý vás zavedie k novým vedomostiam a zručnostiam. S týmto batohom sa vzdelávanie stáva vzrušujúcou a zábavnou jazdou, ktorá vás motivuje a povzbudzuje k novým objavom.

Batoh Vlak vedomostí ponúka dostatok priestoru pre všetky školské potreby – od učebníc a zošitov až po osobné drobnosti. Jeho ergonomický dizajn zabezpečí pohodlné nosenie aj pri dlhých cestách do školy. Každý detail je premyslený, aby poskytoval maximálne pohodlie a praktickosť.

S batohom Vlak vedomostí sa vaše dieťa nebude musieť obávať o svoj študijný materiál. Tento batoh je symbolom vzdelania a objavovania, zjednodušuje organizáciu a dodáva každodennému školskému životu nový rozmer. Vďaka nemu sa každá cesta do školy stáva neoddeliteľnou súčasťou vzdelávacieho dobrodružstva.

Nechajte sa uniesť a premeňte školské dni na fascinujúcu jazdu s batohom Vlak vedomostí – kde sa každý deň začína novým výnimočným príbehom.

ENDY 24012 - vlak
1 ks

Tabuľka dát

Zloženie
Polyester 100%
Zapínanie
Zips
Motív
Vlak
Rozmery: V*Š*H
39*28*19cm
Typ batohu
ENDY
Hmotnosť batohu
0,90kg
Nosnosť batohu
7kg
Objem batohu
21l
Hliníková výstuž
NIE
Určenie
Chlapci 1.stupeň ZŠ

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj