TOPGAL - MIRA 24019 - školský batoh - školská búrka energie - chlapčenská taška s bleskom štýlu

80,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 80,00 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Bleskový štýl, búrková energia - nes niečo nové do školy

Farba: Viacfarebná
Určenie: chlapec
SKLADOM

Vstúp do svojej školskej révy bleskovým štýlom s našim školským batohom, ktorý je viac než len taška - je to búrlivá symfónia tvojej osobnosti a nekonečnej energie. S každým krokom, cítiš búrkovú atmosféru, záblesky kreativity a výbuchu štýlu, ktoré ťa sprevádzajú na tvojej ceste vzdelávania.

Štýl je v každom detaile tohto batohu, od jeho dynamického dizajnu s bleskami a symbolikou búrky, po úložné priestory, ktoré sú ako zákulisia tvojho vlastného študentského predstavenia. Blesky na batohu nie sú len dekoráciou, sú tvojou osobnou energiou, ktorú prinášaš do každého dňa.

Akoby batoh ožil s každým pohybom, tvorcovou búrkou tvojej mysle, ktorá víri v tvorivosti a inováciách. Noste ho s hrdosťou ako štít, ktorý zrkadlí tvoju odvahu čeliť výzvam školského života. Energia búrky je tvojim spojencom, blesky sú tvojou výzvou pre svet.

A ten každý deň otváraš svoj školský batoh a spúšťa sa búrka štýlu, kreativity a nezastaviteľnej energie. Je to viac než len taška, je to tvoj prejav, tvoje vlastné umenie na plátne každodenného života. S týmto batohom nie si len študent, si tvorca svojej vlastnej oslavy bleskového štýlu v škole.

MIRA 24019 - blesky
1 ks

Tabuľka dát

Zloženie
Polyester 100%
Zapínanie
Zips
Motív
Blesky
Rozmery: V*Š*H
41*30*23cm
Typ batohu
MIRA
Hmotnosť batohu
1,18kg
Nosnosť batohu
7kg
Objem batohu
25l
Hliníková výstuž
ÁNO (0,06kg)

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj