TOPGAL - COCO 24016 - vlk inteligentnej múdrosti - školský batoh pre chlapcov s moderným štýlom

78,50 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 78,50 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Vlk múdrosti, batoh s umením vedeným inteligenciou

Pozrite si video na Facebooku

Farba: Modrá
Určenie: chlapec
SKLADOM

Otvorte bránu múdrosti s našim školským batohom, ktorý nesie v sebe nádej, silu a inteligenciu v plachosti. Jeho dizajn je ako obrazovka moderného umenia, kde vlk je symbolom múdrosťou vedenou umelou inteligenciou. Každý detail, od špičiek tlapy vlka po jeho inteligentné oči, je zhmotnením spojenia moderného štýlu s funkčnosťou. 

Vlk symbolizuje tajomstvo, inteligenciu a odvahu. Jeho plaché pohľady sú akoby odpoveďou na otázky, ktoré sa v našich hlavách zrodili. Batoh je nielen miesto pre ukladanie kníh, ale ako útvar, ktorý vás sprevádza na vašej ceste k poznaniu. Inteligencia v plachosti je akoby vláčnym vlkom, ktorý vás vedie cez lesy poznania, odhaľujúc nové chápanie a inšpiráciu.

Každý zásek v rukoväti batohu je akoby klávesou k tajomstvám, ktoré sa skrývajú v nespočetných úlohách vzdelávania. Múdrosť vlka spojená s umelou inteligenciou v plachosti je akoby zakódovaným kódom, ktorý rozšifruje nové horizonty vedomostí. Škola je ako húsenica, ktorú tento batoh sprevádza, a každá fáza vývoja je prežitá s inteligenciou a múdrosťou.

Batoh nie je len nástrojom, ale akoby kúzelným vodítkom cez labirint vzdelávania. Jeho moderný štýl je akoby hudobnou notou, ktorá harmonizuje s múdrosťou vlka a umelej inteligencie. Každé uzatvorenie je akoby pohľadom do vášho vnútra, kde sa skrývajú vaše myšlienky a sny.

Týmto batohom nie ste len študentom, ste skúmateľom múdrosti vedeným inteligenciou v plachosti. Cesta múdrosti sa otvára pred vami, akoby brána do ríše poznania, ktorú ovláda inteligentný vlk. Nech sa každý krok s týmto batohom stane tajomným tanečným krokom v nekonečnom svete vzdelávania.

COCO 24016 - vlk
1 ks

Tabuľka dát

Zloženie
Polyester 100%
Zapínanie
Zips
Motív
Vlk
Rozmery: V*Š*H
40*27*21cm
Typ batohu
COCO
Hmotnosť batohu
1,08kg
Nosnosť batohu
7kg
Objem batohu
23l
Hliníková výstuž
ÁNO (0,06kg)
Určenie
Chlapci 1.stupeň ZŠ

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj