TOPGAL - ELLY 24014 - školský batoh - divoké dobrodružstvá - objavujte safari a vôňu horúcich púští

78,50 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 78,50 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Preskúmajte svet safari v batohu plnom dobrodružstva

Pozrite si náš Facebook Reel

Farba: Viacfarebná
Určenie: chlapec
SKLADOM

Vitajte v kráľovstve ELLY, kde sa dobrodružstvo a elegancia stretávajú v jednom. Tento prvotriedny spoločník, špeciálne navrhnutý pre mladých dobyvateľov sveta a školy, prichádza s ľahkou váhou, menej ako jeden kilogram. Dve veľké komory, ako oáza v púšti, pripravené pojať každý kúsok poznania a fantázie. Anatomicky tvarovaný chrbát poskytuje podporu, zatiaľ čo nastaviteľné ramenné popruhy a hrudná pracka zabezpečujú pohodlie a istotu na každom kroku.

Magnetické koncovky ramenných popruhov a reflexné prvky dodávajú štýl a bezpečnosť. A keď sa obloha zatiahne mrakmi, záter proti dažďu chráni všetko učivo a dobrodružstvo pred prírodnými nástrahami. ELLY nie je len batoh, je spojením medzi realitou a snom, nechajte ho byť vašim verným spoločníkom na ceste k poznaniu a dobrodružstvu.

Tento batoh nie je iba kúsok látky a zipsov, je to magická brána, ktorá otvára cestu k neobmedzeným možnostiam. Jeho dve objemné komory sú ako dvierka do ich vlastného malého kráľovstva poznania. Zadná komora, priestrannejšia ako púšť, s úspechom pojme každý kúsok vedomostí a fantázie. Predná komora, jemnejšia a s prepracovaným sieťovaným vreckom, je ako kvapka vody v oáze - drobná, no nenahraditeľná.

Chrbát batoha, pevne tvarovaný, spája sa s chrbtom jeho nositeľa tak dokonale, akoby boli jedným. Jeho nastaviteľné ramenné popruhy sú akýmsi štvorhranom, ktorý znižuje bremeno cesty. S hrudnou prackou, ktorá sa prispôsobí rastúcim dobrodruhom, a pútkami pre bedrový pás, poskytuje batoh ELLY stabilitu a istotu ako skalná pevnosť uprostred rozvodnenej rieky dobrodružstva.

Ale batoh ELLY nie je len o funkcionalite. Je o štýle a elegancii, ktoré oživujú každú jeho cestu. Magnetické koncovky ramenných popruhov, ako by boli príťažlivými hviezdami, príťažlivými hviezdami, priťahujú pohľady na sebe a ukazujú, že aj najmenšie detaily môžu mať najväčší význam. Reflexné prvky na jeho čele a bokoch sú ako znamenia na hviezdnej oblohe - tajuplné a fascinujúce.

A keď slnko zapadne a zem sa zahalí do tmy, batoh ELLY stojí ako spoľahlivý strážca, chrániac svojho majiteľa pred nebezpečenstvami. Jeho záter proti dažďu je ako ochranná hradba, ktorá odoláva nástrahám prírody, zabezpečujúc, že ich dobrodružstvo pokračuje aj v najtemnejších chvíľach.

Takže nechajte ELLY byť vašim spoločníkom na ceste životom. S týmto batohom je každá cesta do školy a každé dobrodružstvo výnimočným a nezabudnuteľným zážitkom. Pretože ELLY nie je len batoh, je to spojenie medzi fantáziou a realitou, medzi snom a skutočnosťou. Je to váš verný spoločník na ceste k poznaniu a dobrodružstvu.

ELLY 24014 - safari
1 ks

Tabuľka dát

Zloženie
Polyester 100%
Motív
Safari zvieratká
Rozmery: V*Š*H
40*30*21cm
Typ batohu
ELLY
Hmotnosť batohu
0,90kg
Nosnosť batohu
7kg
Objem batohu
23l
Hliníková výstuž
NIE
Určenie
Chlapci 1.stupeň ZŠ

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj