BGcouture - dámsky komplet - nočný sen - štýlový teplákový komplet

BGcouture - dámsky komplet - nočný sen - štýlový teplákový komplet

79,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 79,00 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Nočná elegancia vo voľnom štýle

Veľkosť: M
Farba: Čierna
SKLADOM

Ponorte sa do nekonečnej hĺbky nočnej elegancie s teplákovým kompletom „Nočná Múza“, ktorý je stelesnením moderného streetwear štýlu pre ženy, ktoré sa neboja byť stredobodom pozornosti. Tento komplet nie je len o pohodlí – je to harmónia čiernej tmy, ktorá ako tajomná múza ovinie vaše telo a v spojení s vysokými bielymi teniskami vytvorí nezabudnuteľný kontrast, ktorý pripomína svetlo mesiaca odrážajúce sa na temnom jazere.

Čierna farba komplementuje váš postoj, zdôrazňuje sebavedomie a stáva sa nenápadným plátnom, na ktorom vynikne vaša osobnosť. Je to ako tiché bublanie nočnej energie v mestských uliciach – diskrétne, ale vždy prítomné. Kým jemné biele šnúrky dodávajú dotyk jemnosti, minimalistické detaily na teplákoch a mikine hovoria za všetko: menej je viac, ale každá línia, každý šev má svoj zmysel.

„Nočná Múza“ je symbolom nezávislosti a dynamiky. Pre ženy, ktoré žijú svoj život s gráciou, ale tiež vedia, kedy byť uvoľnené. Je to kombinácia štýlu a pohodlia – pre chvíle, keď si chcete len tak užiť večer s priateľmi, alebo pre odvážne kroky v uliciach mesta, kde každý váš pohyb v tomto kompletnom outfite vyvolá pohľady plné obdivu.

Každý detail bol navrhnutý s dôrazom na vyváženie medzi moderným mestským vzhľadom a funkčnosťou. Materiál vám poskytne pocit ako jemné objatie, zatiaľ čo strih zvýrazní vaše línie. Predstavte si, ako kráčate po uliciach – s hlavou hrdo zdvihnutou, v štýle, ktorý je rovnako jedinečný ako vy sama.

S „Nočnou Múzou“ sa stanete kráľovnou noci, kdekoľvek sa objavíte – pripravená na všetko, no zároveň stále v pohodlí. Tento outfit je váš tajný kľúč k tomu, aby ste sa cítili slobodne, moderne a nadčasovo štýlovo, nech už je deň alebo noc.

Tepláková súprava zložená z pohodlnej mikiny bez kapucne a elastických nohavíc so šnúrkou na úpravu pásu. V strede mikiny a na nohavici je výrazné logo značky BG v gotickom štýle, ktoré dodáva celkovému vzhľadu šmrnc. Modelka má oblečenú veľkosť S.

MIKINA M L NOHAVICE M L
obvod hrudníka 124cm 130cm obvod pása 66cm 70cm
spodný obvod 80cm 86cm obvod bokov 109cm 113cm
spodný obvod po natiahnutí 111cm 117cm dĺžka strany s popruhom 99,5cm 100,5cm
predná dĺžka od ramena s manžetou 63,5cm 66cm vnútorná dĺžka nohavice 71,5cm 72cm
dĺžka rukáva s manžetou 64,5cm 65cm

 Oblečenie merané naplocho - rozmery sa môžu líšiť +/-2cm!!!

BG-17 - GOTHIC - čierny
1 Položky

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj