BGcouture - dámsky komplet - čokoládové pokušenie tvojho štýlu

BGcouture - dámsky komplet - čokoládové pokušenie tvojho štýlu

79,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 79,00 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Zabalená v čokoládovom šarme

Veľkosť: M
Farba: Hnedá
SKLADOM

Predstavte si, že vkĺznete do hebkej vrstvy luxusnej čokolády, ktorá vás objíma rovnako ako tento čokoládovo hnedý teplákový komplet. „Čokoládové Pokušenie“ je ako bohatá a zamatová tablička tmavej čokolády – jemná, no zároveň intenzívna. Tento outfit je stelesnením čistého potešenia, ktoré je tak sladké, že sa stane neodolateľnou súčasťou vášho každodenného štýlu.

Čokoládovo hnedá farba prináša teplo a eleganciu. Je to farba, ktorá vás obklopí ako vôňa horúcej čokolády v chladný deň – upokojujúca, ale pritom vzrušujúca. Minimalistický dizajn tohto kompletu dodáva celkovému vzhľadu sofistikovanosť, zatiaľ čo jemné biele tenisky a detaily na šnúrkach vytvárajú ten pravý kontrast, ako keď sa na tmavom povrchu rozplýva biela šľahačka.

„Čokoládové Pokušenie“ je outfit pre ženy, ktoré milujú spojenie praktického komfortu a elegantného štýlu. Rovnako ako čokoláda, aj tento komplet sa prispôsobí vašej nálade – či už máte deň plný aktivít, alebo si len chcete užiť relax v meste. Každý dotyk látky je ako jemný kúsok čokolády, ktorý sa pomaly rozpúšťa, čím vám ponúka maximálne pohodlie a štýlovú nezávislosť.

Čokoládovo hnedá farba vás zahalí do neodolateľnej a tajomnej aury. Je ako luxusné tajomstvo, ktoré vás spraví nezabudnuteľnou, kdekoľvek sa objavíte. Jemnosť a teplo tejto farby zvýrazňujú vašu osobnosť a robia vás kráľovnou mestských uličiek. Kráčajte s istotou, kým každý krok v bielych teniskách zanechá stopu ako sladký odraz v čokoládovej hmote.

Každý detail na tomto komplete bol vytvorený s myšlienkou na jednoduchosť, no s nádychom rafinovanosti. Strih obopína telo presne tam, kde má, a ponúka vám dokonalý komfort, ktorý budete cítiť na každom kroku. „Čokoládové Pokušenie“ je viac ako len oblečenie – je to vaše čokoládové dobrodružstvo, ktoré oživí každý deň.

Oblečte si tento čokoládovo hnedý teplákový komplet a vychutnajte si pocit luxusu, ktorý vás zavedie do sveta plného pohodlia a štýlového šarmu. Tento komplet je vašou osobnou čokoládovou revolúciou – jemný, ale nezabudnuteľný, sladký, ale so silným efektom.

Dámsky čokoládovo hnedý teplákový komplet „Čokoládové Pokušenie“ je sladkým módnym výtvorom, ktorý spája dokonalosť komfortu a elegancie.

Tepláková súprava zložená z pohodlnej mikiny bez kapucne a elastických nohavíc so šnúrkou na úpravu pásu. V strede mikiny a na nohavici je výrazné logo značky BG v gotickom štýle, ktoré dodáva celkovému vzhľadu šmrnc. Modelka má oblečenú veľkosť S.

MIKINA M L NOHAVICE M L
obvod hrudníka 124cm 130cm obvod pása 66cm 70cm
spodný obvod 80cm 86cm obvod bokov 109cm 113cm
spodný obvod po natiahnutí 111cm 117cm dĺžka strany s popruhom 99,5cm 100,5cm
predná dĺžka od ramena s manžetou 63,5cm 66cm vnútorná dĺžka nohavice 71,5cm 72cm
dĺžka rukáva s manžetou 64,5cm 65cm

 Oblečenie merané naplocho - rozmery sa môžu líšiť +/-2cm!!!

BG-18 - GOTHIC - čokoládový
1 ks

Tabuľka dát

Zloženie
Bavlna 90%
Polyester 10% (gramáž 280g/m2)
Spôsob prania
ručne 30°C
Bielenie chlórom
NIE
Žehlenie
NIE
Sušička
NIE
Chemické čistenie
NIE

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj