TOPGAL - ELLY 19014 - školský batoh - zdolaj svet blokov - pre malých staviteľov s počítačovou víziou

78,50 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 78,50 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Tvoj svet ukrytý za zipsom

Farba: Modrá
Určenie: chlapec
SKLADOM

 

Objavte jedinečný detský batoh, ktorý premení každý deň vášho dieťaťa na fascinujúce dobrodružstvo. Tento farebný batoh s kockovým motívom a pixelovými postavičkami je dokonalým spoločníkom pre každého malého objaviteľa. S moderným dizajnom inšpirovaným obľúbenými hernými svetmi prináša do života každého školáka zábavu a kreativitu.

Batoh je navrhnutý s dôrazom na detail a funkčnosť. Hlavný priestor poskytuje dostatok miesta pre školské pomôcky, knihy či obľúbené hračky, zatiaľ čo predné vrecká sú ideálne na uskladnenie menších predmetov, ako sú peračník, desiata alebo kľúče. Bočné sieťované vrecká sú praktické na fľašu s vodou či iné drobnosti, ktoré potrebujete mať vždy po ruke.

Pevné zipsy a ergonomické ramenné popruhy zabezpečujú pohodlné nosenie a dlhodobú odolnosť, čo robí z tohto batohu ideálny výber pre každodenné používanie. Pútavé farby a hravý dizajn zaručujú, že tento batoh sa stane obľúbeným doplnkom každého dieťaťa.

Nechajte svoje dieťa vyjadriť svoju osobnosť a fantáziu prostredníctvom tohto originálneho batohu. S motívom, ktorý oživuje kockový svet plný dobrodružstiev, bude každý deň v škole alebo na výletoch ešte zábavnejší. Vďaka praktickým vlastnostiam a štýlovému vzhľadu je tento batoh nielen funkčný, ale aj módny.

Pridajte do života svojho dieťaťa kúsok mágie a radosti s batohom, ktorý je viac než len taška - je to brána do sveta fantázie a nekonečných možností. Tvoj svet ukrytý za zipsom je pripravený na objavovanie a dobrodružstvá každého dňa. Investujte do kvality a originality s týmto výnimočným batohom, ktorý sa stane nenahraditeľným spoločníkom vášho dieťaťa.

ELLY 19014 - počítačová vízia
1 ks

Tabuľka dát

Zloženie
Polyester 100%
TOPDURA
Zapínanie
Zips
Motív
Minecraft
Artikel/Farba
Topgal_ELLY19014_MINECRAFT/Modrá
Rozmery: V*Š*H
41*30*20cm
Typ batohu
ELLY
Hmotnosť batohu
0,86kg
Nosnosť batohu
7kg
Objem batohu
23l
Hliníková výstuž
NIE
Určenie
Chlapci 1.stupeň ZŠ

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj