TOPGAL - ENDY 20045 - školský batoh - zjedz vedomosti, akoby si bol dinosaurus poznania

76,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 76,00 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Nechaj svoje vedomosti dinosaurom rásť a dominovať

Pozrieť reel na Facebooku

Farba: Tyrkysová
Určenie: chlapec
SKLADOM

Vstúp do sveta, kde každé ráno začína dobrodružstvom a každý deň je naplnený novými objavmi. S naším školským batohom pre chlapcov, sa tvoj školský deň premení na veľkolepú výpravu za poznaním. Predstav si, že si dinosaurus poznania – mocný a zvedavý, pripravený zjesť každú kvapku vedomostí, ktorá ti príde do cesty.

Tento školský batoh nie je len obyčajnou taškou. Je to brána do sveta nekonečných možností a zážitkov, kde sa tvoje sny o veľkých objavoch a vedeckých triumfoch môžu stať skutočnosťou. Batoh je starostlivo navrhnutý tak, aby bol nielen praktický, ale aj inšpiratívny. Každý zips, každé vrecko, každý detail je vytvorený s ohľadom na to, aby si mal všetko potrebné pre svoje každodenné dobrodružstvá.

Predná strana batohu je ozdobená dynamickým dizajnom, ktorý evokuje silu a múdrosť dinosaura. Tento vizuálny prvok je pripomienkou, že vedomosti sú všade okolo nás, len čakajú na to, aby sme ich objavili a prijali. Hlavný úložný priestor je dostatočne priestranný, aby pojal všetky tvoje knihy, zošity a školské pomôcky. Navyše, s viacerými menšími vreckami budeš mať vždy poriadok a prehľad o všetkých svojich pokladoch.

Pohodlné, nastaviteľné popruhy zabezpečia, že batoh perfektne sadne na tvoje ramená, bez ohľadu na to, aký ťažký deň ťa čaká. Ergonomický dizajn zaručuje komfort aj pri dlhých dňoch v škole alebo na exkurziách. Kvalitné materiály, z ktorých je batoh vyrobený, sú odolné a ľahko udržiavateľné, takže ti bude spoľahlivo slúžiť celé školské roky.

Zjedz vedomosti ako dinosaurus poznania a objav, že tvoj svet je ukrytý za zipsom. Tento školský batoh nie je len pomocníkom, ale aj inšpiratívnym partnerom na ceste za vedomosťami. Pomôže ti premeniť každodenné úlohy na vzrušujúce výzvy a každý deň do školy bude začiatkom novej, úžasnej výpravy. S týmto batohom sa staneš skutočným prieskumníkom v ríši vedomostí.

Buď odvážny, buď zvedavý, buď dinosaurus poznania. Tvoj svet ukrytý za zipsom čaká na teba!

ENDY 20045 - dinosaurus
1 ks

Tabuľka dát

Zloženie
Polyester 100%
TOPDURA
Zapínanie
Zips
Motív
Dinosaurus
Artikel/Farba
Topgal_ENDY20045_DINOSAURUS/Tyrkysová
Rozmery: V*Š*H
39*28*19cm
Typ batohu
ENDY
Hmotnosť batohu
0,90kg
Nosnosť batohu
7kg
Objem batohu
21l
Hliníková výstuž
NIE
Určenie
Chlapci 1.stupeň ZŠ

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj