KAOS - škôlkarsky batôžtek pre chlapcov - batoh s príšerkami pre malých dobrodruhov

KAOS - škôlkarsky batôžtek pre chlapcov - batoh s príšerkami pre malých dobrodruhov

21,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 21,00 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Preskúmaj svet príšeriek so škôlkarským batôžtekom pre odvážnych chlapcov

Farba: Sivá
Určenie: chlapec
SKLADOM

Výrobca: KAOS

Určenie: chlapci - škôlka

 - príšerky

Zabav sa so škôlkarským batôžtekom plným príšeriek. S týmto batôžtekom pre chlapcov sa stanú každodenné dobrodružstvá ešte zábavnejšími a hravšími

Predstavte si batoh, ktorý je ako maják vo svete detských dobrodružstiev, vynikajúci spoločník pre malých objaviteľov a snílkov. Tento detský batoh, ako malý, šikovný zázrak, je vyrobený s láskou a precíznosťou, aby zabezpečil maximálne pohodlie a bezpečnosť vášmu malému pokladu na každom kroku.

Jeho chrbtová časť je ako mäkké obláčiky, ktoré svojou čalúnenou vrstvou objímajú detskú chrbticu, poskytujúc jej ten najjemnejší útulný pocit. Nosiť ho je ako mať na chrbte kúsok oblohy, ktorý sa s vami pri každom kroku pohybuje a pri každom ohybe prispôsobuje. Nastaviteľné popruhy sú ako hviezdne nitky, ktoré sa dajú ľahko upraviť tak, aby perfektne padli na každé malé ramienko. Tieto popruhy sú nielen praktické, ale aj umelecké, dodávajú batohu eleganciu a pohodlie, ako jemné rúčky, ktoré jemne a bezpečne držia malého cestovateľa.

Popruh s klipom na hrudi je ako magický zámok, ktorý zabezpečuje, že všetko je na svojom mieste, a každé dobrodružstvo prebieha bez náhlych prekvapení. Tento batoh je navrhnutý tak, aby sa vyhol nepríjemnostiam a zraneniam, pričom zabezpečuje optimálne rozloženie hmotnosti a podporuje správny vývoj detskej chrbtice.

Čo sa týka systému zipsov, ten je ako špeciálny klenotnícky mechanizmus, ktorý zabraňuje zasekávaniu a preskakovaniu. Tieto zipsy sa pohybujú hladko, ako šikovné prsty, ktoré sa starajú o to, aby sa obsah dostal na požadované miesto bez akýchkoľvek prekážok.

Vzhľad batohu je ako umelecké dielo, ktoré spája praktickosť s estetikou. Reflexné prvky sú šikovne zakomponované ako jemné žiarivé kamienky, ktoré osvetľujú detskú cestu a zvyšujú viditeľnosť v premávke, čím poskytujú nielen krásu, ale aj bezpečnosť.

Dve vonkajšie zásuvky a dve bočné vrecká sú ako malé tajné komory, ktoré umožňujú detským pokladom a potrebám byť vždy po ruke. Či už ide o obľúbenú hračku, desiatu alebo malý poklad, batoh má pre všetko svoje miesto.

Tento batoh je ideálny spoločník do škôlky, na prechádzky a výlety, pre malých cestovateľov, ktorí sú pripravení objavovať svet a zároveň sa cítiť ako malí dobrodruhovia s nezabudnuteľným štýlom a maximálnym pohodlím. Každý detail tohto batohu je navrhnutý s láskou a pozornosťou, aby každé dobrodružstvo bolo nezabudnuteľné a plné radosti.

KAOS-49278-príšerky-škôlkarsky batôžtek
1 ks

Tabuľka dát

Zloženie
Polyester 100%
Zapínanie
Zips
Motív
Príšerky
Rozmery: V*Š*H
35*27*11cm

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj