BEFADO, veľkosť 31-36 - rýchlosť a odvaha na každom kroku - chlapčenské prezuvky

BEFADO, veľkosť 31-36 - rýchlosť a odvaha na každom kroku - chlapčenské prezuvky

16,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 16,00 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Kroky ako šíp rýchlosti - chlapčenské prezuvky s kolesami odvahy

Veľkosť: 34
Farba: Viacfarebná
SKLADOM

Z vonkajšej strany sú prezuvky vybavené impozantným motívom červeného monster trucku, ktorý dodáva každej chôdzi pocit rýchlosti a sily. Suchý zips umožňuje jednoduché obúvanie a pevné držanie na nohe, čo zaisťuje, že váš malý pretekár bude vždy pripravený na akékoľvek dobrodružstvo, či už v škole, na ihrisku alebo doma.

Tieto prezuvky sú navrhnuté s dôrazom na maximálne pohodlie a praktickosť. Materiál prezuviek je jemný a priedušný, čo zabezpečuje, že nohy vášho dieťaťa budú v pohodlí počas celého dňa. Každý detail, od robustného suchého zipsu po odolnú podrážku, bol starostlivo vybraný, aby poskytoval najvyšší komfort a dlhú životnosť.

Naše chlapčenské prezuvky s motívom červeného monster trucku na modrom podklade sú viac než len obuvou – sú to brána do sveta fantázie, kde sa každý krok mení na nové dobrodružstvo a zážitok. Doprajte svojmu malému prieskumníkovi kúsok štýlu a pohodlia, ktorý ho bude sprevádzať na každom kroku jeho denného života.

Nechajte svojho chlapca zažiť pocit skutočného dobrodruha, ktorý s každým krokom objavuje nové svety a príbehy v našich štýlových a pohodlných prezuvkách. Pretože s našimi prezuvkami sa každodenná cesta do školy mení na vzrušujúcu výpravu, kde je cieľom užiť si každý moment na maximum.

Doprajte svojmu malému hrdinovi ten správny štart do dňa s prezuvkami, ktoré mu prinesú rýchlosť, štýl a pohodlie – a to všetko s motívom, ktorý ho inšpiruje byť tým najlepším, kým môže byť. V týchto prezuvkách je každý deň novým dobrodružstvom, na ktoré sa bude tešiť. S našimi chlapčenskými prezuvkami na suchý zips s motívom červeného monster trucku je každý krok ako víťazstvo v pretekoch, kde prvou cenou je radosť z pohybu a sebavedomie na každom kroku.

Výrobca: BEFADO

Artikel: DANNY 974Y

Farba: 507 - modrá

Farba, druh podrážky: biela, PVC

Technológia: priedušná a pružná podrážka

Osvedčenie: zdravé chodidlo

vzor v.25 v.26 v.27 v.28 v.29 v.30 v.31 v.32 v.33 v.34 v.35 v.36
DANNY 974X 974X 974X 974X 974X 974X 20cm 20,7cm 21,4cm 22,1cm 22,7cm 23cm

Postavte dieťa na rovnú podložku1.postavte dieťa na rovnú, pevnú podložk7

Postoj 22.položte papier na podložku, na ňu postavte chodidielko a oprite papier, pätičku dieťaťa o stenu

Postoj 33.na papieri označte koniec najdlhšieho prsta

Postoj 44.takto odmerajte dĺžku druhého chodidielka, niekedy sa stáva, že sú rozdielne dĺžky

Postoj 55.odmerajte dĺžku v centimetroch a porovnajte s dĺžkou uvedenou v tabuľke, výrobca odporúča prirátať k odmeranej hodnote pár milimetrov

974Y507 - silné kolesá
4 Položky

Tabuľka dát

Zloženie
Textil
Prezúvky, prevedenie
Zatvorená špica, suchý zips
Motív
Auto
Typ stielky
Textil

No customer reviews for the moment.