TOPGAL - CODA 24017 - školský batoh - za gólmi a víťazstvami - moja športová cesta

84,50 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 84,50 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Strieľaj góly a snívaj o víťazstvách

Farba: Modrá
Určenie: chlapec
SKLADOM

Vedúci striker školských dní, športová školská taška od Topgal, neuchopiteľná kombinácia futbalovej vášne a dizajnového majstrovstva. Akoby sme vložili víťazný gól do každého detailu, taška ponúka perfektný blend medzi funkcionalitou a štýlom.

Osviež svoj školský život s touto futbalovou ikonou. Každý steh je akoby precízny zásah, každý detail ladí s tónmi tvojej športovej vášne. Úložné priestory sú ako hracie plochy, pripravené na tvoje futbalové výkony. Tam, kde iné tašky končia, Topgal začína - na ceste k dokonalosti.

Topgal nie je len značka, je to tvoj tím, tvoj spoluhráč na ceste za víťazstvom. Každý pohyb, každý krok s touto taškou je metaforou pre tvoje osobné úspechy. Urob zo školy svoje ihrisko, a táto futbalová taška ti bude verným spoločníkom. To nie je len taška, je to tvoja výzva, tvoj odrazový most do sveta školských výziev.

Topgal - to nie je len názov, je to pravidlo hry. Víťazstvo v školskom živote začína s tou správnou výbavou a táto futbalová taška je tvoj kľúč k vrcholovým výkonom. Nech sa tvoj každodenný život stane futbalovým štadiónom a Topgal je tvojim lídrom na ceste k úspechu. Futbalová vášeň a funkčný dizajn - v tejto taške spojené do jedinečnej symfónie štýlu a účelnosti.

CODA 24017 - šport
1 ks

Tabuľka dát

Zloženie
Polyester 100%
Zapínanie
Zips
Motív
Fotbal
Rozmery: V*Š*H
43*30*22cm
Typ batohu
CODA
Hmotnosť batohu
0,96kg
Nosnosť batohu
7kg
Objem batohu
26l

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj