BEFADO veľkosť 19-26 - chlapčenské prezuvky so suchým zipsom - tmavomodré s farebnými autíčkami

BEFADO veľkosť 19-26 - chlapčenské prezuvky so suchým zipsom - tmavomodré s farebnými autíčkami

16,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 16,00 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Pre malých šoférov, ktorí chcú mať pohodlie a štýl

Veľkosť: 19
Farba: Viacfarebná
SKLADOM

Prestavte si svet, kde každý krok vášho malého chlapca je naplnený radostným objavovaním a bezstarostnou hrou. Na ceste k novým dobrodružstvám ho sprevádzajú naše jedinečné chlapčenské prezuvky so suchým zipsom, ktoré sú nielen praktické, ale aj nesmierne štýlové. V tmavomodrej farbe, ktorá evokuje tajomnú hlbokú noc sa na povrchu týchto prezuviek rozprestiera veselý motív farebných autíčok v bielej, modrej a červenej farbe. Každé z týchto autíčok sa zdá byť pripravené vyraziť na svoju vlastnú cestu, rovnako ako váš malý šofér.

Tieto prezuvky sú ako malé cesty, ktoré vedú vášho chlapca k objavovaniu sveta plného farieb a radosti. Suchý zips zabezpečuje jednoduché obúvanie a vyzúvanie, čo je ideálne pre malé ručičky, ktoré sa učia samostatnosti. Materiál prezuviek je mäkký a priedušný, aby nožičky vášho dieťaťa zostali suché a pohodlné počas celého dňa. Každý krok, ktorý v nich urobí, bude ako krokom do novej kapitoly jeho detského sveta, plného fantázie a hravosti.

Nech už sa váš malý šofér prechádza po dome, behá po záhrade alebo skúma svet okolo seba, tieto prezuvky sú navrhnuté tak, aby mu poskytli maximálne pohodlie a podporu. Podrážka je pevná, no zároveň flexibilná, čím umožňuje prirodzený pohyb nohy a podporuje zdravý vývoj detského chodidla.

Pretože vieme, že detail je dôležitý, dizajn prezuviek bol starostlivo premyslený tak, aby sa stal obľúbeným kúskom vo vašej domácnosti. Farebné autíčka nie sú len krásnym dekoratívnym prvkom, ale aj symbolom radosti a dobrodružstva, ktoré čakajú na vášho malého prieskumníka.

Doprajte svojmu dieťaťu pocit bezpečia a štýlu s našimi chlapčenskými prezuvkami so suchým zipsom. Tieto prezuvky sú viac než len obuv - sú  bránou do sveta nekonečných hier a smiechov. Každý krok v nich je ako maličký výlet, ktorý začína doma a končí v ríši snov a fantázie. Váš malý šofér bude nielen vyzerať úžasne, ale aj sa cítiť pohodlne a šťastne, nech už sa vydá kamkoľvek.

S našimi prezuvkami sa každý deň stáva dobrodružstvom, a každý krok je krokom k novým objavom. Nechajte svojho malého prieskumníka rozbehnúť sa do sveta plného farieb, radosti a pohodlia, ktoré mu poskytujú naše tmavomodré prezuvky s veselými farebnými autíčkami.

Výrobca: BEFADO

Artikel: PAPI 350P

Farba: 038 - tmavomodrá

Farba, druh podrážky: modrá, PVC

Technológia: priedušná, pružná podrážka

Osvedčenie: zdravé chodidlo

vzor v.18 v.19 v.20 v.21 v.22 v.23 v.24 v.25 v.26
PAPI 12cm 12,6cm 13,4cm 13,9cm 14,6cm 15,3cm 16cm 16,6cm 17,3cm

Postavte dieťa na rovnú podložku1.postavte dieťa na rovnú, pevnú podložku

Postoj 22.položte papier na podložku, na ňu postavte chodidielko a oprite papier, pätičku dieťaťa o stenu

Postoj 33.na papieri označte koniec najdlhšieho prsta

Postoj 44.takto odmerajte dĺžku druhého chodidielka, niekedy sa stáva, že sú rozdielne dĺžky

Postoj 55.odmerajte dĺžku v centimetroch a porovnajte s dĺžkou uvedenou v tabuľke, výrobca odporúča prirátať k odmeranej hodnote pár milimetrov

350P038 - autá trikolóry
1 Položky

Tabuľka dát

Zloženie
Textil
Prezúvky, prevedenie
Otvorené - suchý zips
Motív
Autíčka
Typ stielky
Koža

No customer reviews for the moment.