PROTETIKA - FREDY - 19-26 - chlapčenské topánočky - pohodlie pre malé nôžky

PROTETIKA - FREDY - 19-26 - chlapčenské topánočky - pohodlie pre malé nôžky

43,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 43,00 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Krok za krokom s pohodlnosťou a komfortom

Veľkosť: 21
Farba: Viacfarebná
SKLADOM

Nechajte svoje dieťa vkročiť do sveta plného dobrodružstiev v chlapčenských celoročných kožených topánočkách, ktoré sú esenciou elegancie, pohodlia a trvácnosti. Tieto topánočky, v majstrovskej kombinácii sivej, hnedej a modrej, sú ako dokonalý obraz farebnej krajiny, kde sa stretáva mestská sofistikovanosť s prírodnou krásou. Predstavte si nekonečné prechádzky po parkoch, hry v uliciach či prvé kroky po školskej chodbe – to všetko v topánočkách, ktoré sú nielen pohodlné, ale aj neuveriteľne štýlové.

Tieto topánky sú stvorené pre malých prieskumníkov, ktorí sa neboja výziev, a zároveň chcú vyzerať dobre. Kvalitná koža, ktorá obklopuje nožičky, poskytuje prirodzenú ochranu pred vonkajšími vplyvmi, zatiaľ čo jemné vnútro sa stará o maximálne pohodlie. Sivo-hnedo-modrá kombinácia nie je len o farbách – je to symbol univerzálnosti a všestrannosti, ktoré sú nevyhnutné pre každodenné dobrodružstvá mladých rytierov.

Každý krok, ktorý v nich urobí, je ako malá pocta zručnosti a remeslu, ktoré v nich pulzuje. Ich odolná konštrukcia sľubuje nielen to, že budú vernými spoločníkmi po celý rok, ale aj to, že budú bezchybne držať tempo s energiou a nadšením, ktoré detstvo prináša. Hravé, ale predsa elegantné, tieto topánky sú ako tajný spojenec každého malého hrdinu – pripravené na výzvy každého dňa, či už v meste alebo v prírode.

Doprajte svojmu chlapcovi krok plný istoty, štýlu a kvality – nech sa jeho nožičky cítia rovnako výnimočne, ako on sám!

FREDY 19 20 21 22 23 24 25 26
dĺžka vnútornej stielky v cm 12,5 13 13,5 14 15 15,5 16 17
FREDY
1 ks

Tabuľka dát

Zapínanie
Suchý zips
Zvrškový materiál
Koža
Stielka
Koža

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj