TOPGAL - ENDY 21005 - školský batoh - vjazd do sveta múdrosti - štýlovosť s vymeniteľnými koníkmi

78,50 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 78,50 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Štýl a múdrosť v každom kroku - batoh s vymeniteľnými koníkmi v odtieňoch ružovej

Pozrite si náš Facebook reel

Farba: Ružová
Určenie: dievča
SKLADOM

Objavte Tvoj svet ukrytý za zipsom s naším úchvatným školským batohom pre dievčatá, ktorý vás zavedie do fascinujúceho sveta múdrosti a štýlu. Tento batoh je viac než len školský doplnok; je to kúsok módy a kreativity, ktorý s radosťou nosí každé dievča. Je navrhnutý s dôrazom na detail, aby spĺňal všetky vaše očakávania týkajúce sa štýlu a funkčnosti.

Naša exkluzívna kolekcia batohov pre dievčatá ponúka unikátny dizajn so vymeniteľnými koníkmi v krásnych odtieňoch ružovej. Tento batoh umožňuje každodenné prispôsobenie vzhľadu podľa vašej nálady alebo vkusu – stačí jednoducho zmeniť koníky a batoh je opäť nový. Farby sa harmonicky prelínajú a vytvárajú nádherný efekt, ktorý upúta pozornosť a zaujme všetkých okolo.

Vnútorná časť batohu je premyslene navrhnutá, aby poskytovala dostatok priestoru na všetky školské potreby, knižky a osobné predmety. Má ergonomicky tvarované ramenné popruhy, ktoré zabezpečujú pohodlné nosenie počas celého dňa. Dôraz na kvalitu materiálov a precízne spracovanie zaručuje, že batoh je nielen krásny, ale aj odolný.

Vstúpte do sveta, kde sa štýl stretáva s múdrosťou, a nechajte sa uniesť krásou a funkčnosťou tohto batohu. Či už sa chystáte na školské dobrodružstvá alebo len hľadáte štýlový doplnok, náš batoh s vymeniteľnými koníkmi je ideálnym spoločníkom. S týmto batohom je každý deň príležitosťou na novú módu a nové zážitky. Obohatíte svoj svet a vyjadrite svoju jedinečnosť s batohom, ktorý je rovnako flexibilný a výnimočný ako vy sami.

ENDY 21005 - koníky
2 Položky

Tabuľka dát

Zloženie
Polyester 100%
Zapínanie
Zips
Motív
Koník
Artikel/Farba
Topgal_ENDY21005_KONÍK/Ružová
Rozmery: V*Š*H
39*28*19cm
Typ batohu
ENDY
Hmotnosť batohu
0,90kg
Nosnosť batohu
7kg
Objem batohu
21l
Hliníková výstuž
NIE
Určenie
Dievčatká 1.stupeň ZŠ

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj