• Balenie
TOPGAL - SmallSet-LYNN240008 - rozkvitnutá harmónia - set pre dievčatá s jemnou vôňou kvetov na tajuplnom modrom nebi

TOPGAL - SmallSet - LYNN 240008 - rozkvitnutá harmónia - set pre dievčatá s jemnou vôňou kvetov na tajuplnom modrom nebi

88,00 €

Namiesto 91,00 €


História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 88,00 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Záhrada snov na každom písacom stole

Vitajte v kúzelnom svete školského setu, kde každé písmeno je kvet, každá stránka je záhrada a každá veta je melódia. Tento školský set pre dievčatá je ako klenotná krabička plná kvetov, ktoré jemne voňajú a rozlievajú radosť a harmóniu do každého kúsku papiera.

Tmavomodrá farba, ktorá je základom tohto školského setu, je ako pokojná oceán, v ktorom sa odrážajú farebné kvety ako jasná hviezda na oblohe. Je to farba ticha a myslenia, ktorá vás vtiahne do sveta snov a fantázie, kde každá myšlienka je ako kvet, ktorý pomaly rozkvitá a pritiahne vašu pozornosť svojou krásou a eleganciou.

Kvetiny, ktoré zdobia tento školský set, sú ako malé tajomstvá, ktoré sa skrývajú vo vnútri každej stránky a čakajú, kým ich objavíte. Ich vôňa je ako melódia, ktorá sa šíri vzduchom a pritiahne vás svojou sladkou príťažlivosťou. Každý kvet je iný, každý má svoju vlastnú farbu a tvar, ale spolu tvoria jedinečnú harmóniu, ktorá oživuje váš školský deň.

Harmónia, ktorá sa vytvára medzi tmavomodrou oblohou a farebnými kvetmi, je ako hudobná notácia, ktorá spieva s vašou dušou krásne a jemne. Je to hudba sŕdc, ktorá roztlieskava váš svet a dodáva mu nový život. Každý zvuk je dôležitý, každá nota pridáva svoj kúsok do veľkej symfónie, ktorá sa hrá vo vašom srdci.

Tento školský set nie je len súborom vecí, ale ako magická kniha, ktorá vás sprevádza na ceste k objavovaniu sveta a seba samých. Je to brána k novým možnostiam a príležitostiam, ktoré vám otvárajú oči a inšpirujú vás k novým dobrodružstvám. Nechajte sa unášať vôňou kvetov a farbami neba, nechajte sa stratiť v ich kráse a nechajte ich vás viesť na vašej ceste k poznaniu a rastu.

SmallSet - LYNN 24008 - kvietky
1 ks

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj