• Balenie
TOPGAL - SmallSet-MIRA24009 - modrá obloha s tichým letom - set s kolibríkom - pohľad do neba plného snov

TOPGAL - SmallSet - MIRA 24009 - modrá obloha s tichým letom - set s kolibríkom - pohľad do neba plného snov

90,00 €

Namiesto 92,50 €


História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 90,00 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Leť s nami k úspechu

Vitajte v záhrade snov a letu, kde jemné melódie tanca nekonečne opisujú svoje príbehy vo vzduchu a farebné krídla kolibríka oživujú všetko okolo. Tento školský set pre dievčatá nie je len súborom vecí, ale ako skutočná šifra, ktorá otvára brány k nekonečným možnostiam a dobrodružstvám.

Kolibrík je symbolom jemnosti a elegancie, ktorý sa pohybuje vo vzduchu ako hudobná nota v nebeských melódiách. Jeho farebné krídla sú ako malé šperky, ktoré oživujú každý kúsok tohto školského setu, čím vytvárajú atmosféru plnú svetla a radosti. Každý pohyb kolibríka je ako tanec, ktorý pritiahne pozornosť a zanecháva nezabudnuteľný dojem.

Modrá farba, ktorá sa prelína cez tento školský set, je ako oceán snov a túžob, ktorý sa tiahne do nekonečna. Je to farba neba, ktorého krása a tajomstvá sa odrážajú vo farebných tónoch kolibríkových krídiel. Je to farba nekonečných možností a príležitostí, ktorá vás povzbudí a inšpiruje na vašej ceste životom.

Škola je ako jemná melódia, ktorá sa hrá vo vašej mysli a srdci každý deň. Je to miesto, kde sa snúbia sny s realitou a kde sa formujú vaše myšlienky a názory. Tento školský set je ako partitúra, ktorá vás sprevádza na vašej ceste k vedomostiam a múdrosti, pričom vám poskytuje nástroje na objavovanie sveta a seba samých.

Vložte krídla do vašich snov a nechajte sa unášať vďaka tomuto školskému setu plnému jemných dotykov a farebných krás. Nechajte sa inšpirovať krásou prírody a eleganciou kolibríka, ktorý je symbolom slobody a nezávislosti. Nechajte svoje srdce tancovať vo vzduchu a snívajte o krásnom zajtrajšku, ktorý čaká len na vás.

SmallSet - MIRA 24009 - kolibrík
1 ks

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj