BEFADO veľkosť 18-25 - rozkošné sandálky s motívom zajačika - ideálne pre malé princezné

BEFADO veľkosť 18-25 - rozkošné sandálky s motívom zajačika - ideálne pre malé princezné

16,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 16,00 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Radosť, pohodlie a bezpečnosť na každom kroku

Veľkosť: 18
Farba: Lila
SKLADOM

Predstavte si svet, kde každý krok vašej malej princeznej je ako kúzelná cesta plná radosti, fantázie a pohodlia. Naše rozkošné detské sandálky s motívom zajaca sú oveľa viac než len obuvou - sú vstupenkou do rozprávkového sveta, kde sa každý deň mení na nezabudnuteľné dobrodružstvo.

Tieto lila-ružové sandálky pre dievčatká, ozdobené veselým motívom zajačika a farebnými dúhami, sú dokonalým spojením štýlu a funkčnosti. Každý detail, od jemných švíkov po bezpečné zapínanie, bol starostlivo navrhnutý tak, aby poskytoval maximálne pohodlie a bezpečnosť. Vaša dcérka sa bude cítiť ako v obláčiku, pričom mäkká podšívka jemne obklopí jej nožičky a pohodlné materiály sa dokonale prispôsobia tvaru jej nožičky, umožňujúc voľnosť pohybu.

Ružová farba týchto sandálok nie je len symbolom nežnosti a lásky, ale aj kľúčom k dievčenskému šarmu, ktorý oslní každého. Vaša malá princezná bude kráčať s pocitom istoty a elegancie, pričom každý krok bude sprevádzaný úsmevom na jej tvári. Každý obrázok zajaca a dúhy na týchto sandálkach prináša príbehy plné radosti a fantázie, ktoré povzbudia jej kreativitu a túžbu po objavovaní sveta.

Nechajte svoju dcérku objavovať svet v týchto nádherných sandálkach, ktoré sú ako stvorené pre letné dobrodružstvá. Ich ľahkosť a odolnosť znamenajú, že môžu byť jej vernými spoločníkmi na každom kroku, či už sa rozhodne behať po lúkach, tancovať na rodinných oslavách alebo jednoducho užívať si každý nový deň plný zábavy.

Tieto detské sandálky sú ideálnym darčekom, ktorý prinesie vašej malej princeznej nielen pohodlie, ale aj nekonečnú radosť a pocit, že je výnimočná. Sú viac než len obuvou - sú vstupenkou do sveta, kde sa sny stávajú skutočnosťou a kde každý deň prináša nové, kúzelné dobrodružstvá.

Obujte svoju dcérku do týchto nádherných, kvalitných a pohodlných sandálok a sledujte, ako jej očká zažiaria pri každom kroku. Nech tieto módne a bezpečné detské sandálky s veselým motívom zajaca a farebnými dúhami budú jej najlepším spoločníkom na ceste za novými objavmi. S týmito sandálkami bude každý krok ako malý zázrak, plný krásnych prekvapení a radosti.

Výrobca: BEFADO

Artikel: PAPI 213P

Farba: 143 - lila-ružová

Farba, druh podrážky: ružová, PVC

Technológia: priedušná, pružná podrážka

Osvedčenie: zdravé chodidlo

vzor v.18 v.19 v.20 v.21 v.22 v.23 v.24 v.25 v.26
PAPI 12cm 12,6cm 13,4cm 13,9cm 14,6cm 15,3cm 16cm 16,6cm 17,3cm

Postavte dieťa na rovnú podložku1.postavte dieťa na rovnú, pevnú podložku

Postoj 22.položte papier na podložku, na ňu postavte chodidielko a oprite papier, pätičku dieťaťa o stenu

Postoj 33.na papieri označte koniec najdlhšieho prsta

Postoj 44.takto odmerajte dĺžku druhého chodidielka, niekedy sa stáva, že sú rozdielne dĺžky

Postoj 55.odmerajte dĺžku v centimetroch a porovnajte s dĺžkou uvedenou v tabuľke, výrobca odporúča prirátať k odmeranej hodnote pár milimetrov

213P143 - zajačik s dúhou
1 Položky

Tabuľka dát

Zloženie
Textil
Prezúvky, prevedenie
Otvorené s prackou
Motív
Zajačik
Typ stielky
Textil

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj