BEFADO veľkosť 18, 23, 25, 26 - veselé mačičky - viacfarebné dievčenské sandálky so suchým zipsom

BEFADO veľkosť 18, 23, 25, 26 - veselé mačičky - viacfarebné dievčenské sandálky so suchým zipsom

16,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 16,00 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Krok za krokom s mačacou radosťou

Veľkosť: 23
Farba: Viacfarebná
SKLADOM

V kráľovstve detskej radosti, kde sa každý krok premieňa na dobrodružstvo a každý úsmev je ako slnečný lúč, sa zrodili naše viacfarebné dievčenské sandálky so suchým zipsom a motívom veselých mačičiek. Tieto sandálky nie sú len obyčajným kúskom obuvi, ale pozvánkou do sveta fantázie, kde mačičky veselo tancujú a sprevádzajú každé detské kroky.

Sú to sandálky, ktoré rozprávajú príbehy plné farieb a radosti. Viacfarebný dizajn, ktorý zahŕňa odtiene dúhy, je ako plátno, na ktorom sa usmievajú hravé mačičky. Každá mačička je ako malý priateľ, ktorý sprevádza vašu malú princeznú na jej dobrodružstvách, od ranného slnka po jeho západ.

Praktický suchý zips zabezpečuje, že sandálky sedia pevne a pohodlne a zároveň umožňuje ľahké obúvanie a vyzúvanie. Je to ako čarovná brána, ktorá sa otvára a zatvára s jemným šuchnutím, pričom zabezpečuje, že každý krok je plný istoty a stability. Pohodlná podrážka je ako mäkký obláčik, ktorý tlmí každý krok a dáva pocit, že vaša slečna kráča po lúke plnej kvetov.

Motív veselých mačičiek je stvorený pre smiech a radosť. Každá mačička, ktorá sa smeje a hrá na sandálkach, prináša do života štipku kúzla a fantázie. Sú to priateľky, ktoré sprevádzajú vašu malú princeznú na jej každodenných cestách, či už je to prechádzka v parku, cesta do škôlky alebo rodinný výlet.

V týchto sandálkach sa stretáva krása a pohodlie, pričom každý detail je premyslený a starostlivo vytvorený, aby priniesol maximálny komfort a štýl. Viacfarebné sandálky so suchým zipsom a veselými mačičkami sú stelesnením detskej radosti a nevinnosti, pripravené rozžiariť každý deň a každé dobrodružstvo.

Nechajte svoju malú princeznú vkročiť do sveta fantázie a radosti s našimi viacfarebnými sandálkami. Nech každý krok, ktorý urobí, je plný smiechu, radosti a mačacej hravosti. Pretože v týchto sandálkach je každý deň novým dobrodružstvom, plným farieb a kúziel, kde mačičky šepkajú príbehy a svet je jedno veľké ihrisko.

Výrobca: BEFADO

Artikel: PAPI 342P

Farba: 062 - viacfarebné mačičky

Farba, druh podrážky: ružová, PVC

Technológia: priedušná, pružná podrážka

Osvedčenie: zdravé chodidlo

vzor v.18 v.19 v.20 v.21 v.22 v.23 v.24 v.25 v.26
PAPI 12cm 12,6cm 13,4cm 13,9cm 14,6cm 15,3cm 16cm 16,6cm 17,3cm

Postavte dieťa na rovnú podložku1.postavte dieťa na rovnú, pevnú podložku

Postoj 22.položte papier na podložku, na ňu postavte chodidielko a oprite papier, pätičku dieťaťa o stenu

Postoj 33.na papieri označte koniec najdlhšieho prsta

Postoj 44.takto odmerajte dĺžku druhého chodidielka, niekedy sa stáva, že sú rozdielne dĺžky

Postoj 55.odmerajte dĺžku v centimetroch a porovnajte s dĺžkou uvedenou v tabuľke, výrobca odporúča prirátať k odmeranej hodnote pár milimetrov

342P062 - mačičky
3 Položky

Tabuľka dát

Zloženie
Textil
Prezúvky, prevedenie
Otvorené - suchý zips
Motív
Mačičky
Typ stielky
Textil

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj