• Balenie
Bagmaster - set LUMI 22 A - mačička - školský set pre dievčatá - batoh, peračník a vrecko v rozkošnom dizajne s mačičkou

Bagmaster - set LUMI 22 A - mačička - školský set pre dievčatá - batoh, peračník a vrecko v rozkošnom dizajne s mačičkou

115,00 €

Namiesto 120,00 €


História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 115,00 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Rozkošnosť a praktickosť - školský set s mačičkou, ktorý robí deň kúzelným

Predstavte si školský deň, kde každé ráno začína s úsmevom a každá cesta do školy sa mení na rozprávkovú púť. S týmto školským setom pre dievčatá s motívom rozkošnej mačičky sa vaše malé princezné ocitnú v magickom svete plnom farieb a jemných dotykov radosti. Tento set je nielen o praktickosti, ale o vytvorení kúzelného sveta, kde školské potreby nie sú len nástrojmi, ale aj kľúčom k novým dobrodružstvám.

Batoh s mačičkou je prvým krokom do tohto čarovného sveta. Jeho pastelové farby a jemné vzory srdiečok pripomínajú jemné pohladenie teplého slnka na jar. Mačiatko, so svojimi veľkými, lesklými očami a roztomilou mašličkou, sľubuje, že každý školský deň bude plný radosti a dobrodružstva. Priestranné priehradky sú pripravené udržať všetky školské poklady v bezpečí, zatiaľ čo ergonomické popruhy poskytujú komfort, ktorý vaša malá princezná potrebuje na každodenné nosenie.

A čo peračník? Je to malý zázrak sám o sebe – skrýva v sebe nielen všetky potrebné písacie pomôcky, ale aj kúsok rozprávky. S každým otvorením tohto peračníka sa vaša školáčka ocitne v krajine fantázie, kde každá ceruzka je čarovnou paličkou a každé pero píše príbehy plné snov. Mačička na peračníku ju povzbudzuje k tomu, aby nechala svoju fantáziu plynúť voľne, bez obmedzení.

Nakoniec je tu vrecko, ktoré nie je len jednoduchým doplnkom, ale kľúčom k udržiavaniu všetkých školských potrieb alebo športového oblečenia v bezpečí. Jeho dizajn s jemnými ružovými odtieňmi a veselou mačičkou zabezpečí, že aj telocvik alebo výlet budú plné radosti a štýlu. Je to ideálny doplnok, ktorý kombinuje praktickosť a estetiku v každom detaile.

Tento školský set nie je len o škole – je to brána do sveta, kde sú každodenné povinnosti premenené na malé kúzla a kde každá školská pomôcka nesie v sebe štipku rozprávky. Vaša princezná bude nielen pripravená na všetky školské výzvy, ale bude kráčať s istotou, že má pri sebe najroztomilejší a najpraktickejší set, aký si mohla priať.

S týmto školským setom sa školský deň mení na nekonečné dobrodružstvo, kde štýl, komfort a fantázia kráčajú ruka v ruke.

Špecifikácia školského batohu LUMI:

  • Trojkomorový školský batoh: Tento praktický batoh disponuje troma priestrannými komorami, ideálnymi pre organizáciu všetkých školských potrieb.
  • Iba 0,9 kg!: Extrémne ľahký dizajn s hmotnosťou len 0,9 kg, čo zaručuje pohodlné nosenie počas celého dňa.
  • Nový typ priestranných bočných vreciek: Bočné vrecká sú navrhnuté špeciálne pre fľaše s pitím a uzatvárajú sa skrytým magnetom pre lepšiu bezpečnosť.
  • Ergonomicky tvarovaný chrbát: Tvarovaný chrbát poskytuje podporu a pohodlie, čím chráni zdravie dieťaťa pri každodennom nosení.
  • Nastaviteľný, univerzálny hrudný pás: Umožňuje prispôsobenie batohu pre každú postavu a zlepšuje stabilitu pri pohybe.
  • Nastaviteľné ramenné popruhy, mäkko vystužené: Mäkké vystuženie a nastavenie zabezpečujú maximálny komfort pri nosení.
  • Vrecko na peračník alebo desiatu: Praktické predné vrecko, ktoré je ideálne na rýchly prístup k desiate alebo peračníku.
  • Organizér: Pomáha udržať školské pomôcky prehľadne usporiadané v jednej z komôr batohu.
  • Vystužené dno s plastovými nôžkami: Pevné a odolné dno s plastovými nôžkami chráni batoh pred odermi a zvyšuje jeho životnosť.
  • Guma na dosky v zadnej časti: Udržuje zošity a dokumenty na svojom mieste bez zbytočného pohybu.
  • Reflexná látka pod sieťovinou: Zvyšuje viditeľnosť dieťaťa v zhoršených svetelných podmienkach, spĺňajúc normy bezpečnosti.
  • Dizajnový prívesok: Súčasťou batohu je aj originálny prívesok, ktorý dodáva batohu jedinečný vzhľad

Špecifikácia školského peračníka LUMI:

  • Dvojchlopňový školský peračník LUMI 22 A: Tento peračník je ideálnym doplnkom k batohu LUMI 22 A, perfektne sa dopĺňajú nielen dizajnom, ale aj praktickosťou.
  • Chlopňa s transparentnou fóliou: Súčasťou peračníka je chlopňa s priehľadnou fóliou, obsahujúca rozvrh hodín a samolepky na personalizáciu.
  • Veľké množstvo gumových úchytov: Peračník ponúka dostatok gumových úchytov na perá, ceruzky a iné školské pomôcky, aby všetko zostalo na svojom mieste.
  • Kvalitný zips: Zips je vyrobený z kvalitných materiálov, zabezpečujúci dlhú životnosť peračníka.
  • Materiál spĺňa normy EU/EN: Použitý materiál je certifikovaný a spĺňa prísne normy EU/EN pre nezávadnosť a bezpečnosť.
  • Peračník nie je vybavený školskými pomôckami: Obsah peračníka závisí od vás – prázdny peračník je pripravený na vaše vlastné vybavenie

Špecifikácia školského vrecka LUMI:

  • Priestranné, jednokomorové vrecko: Toto vrecko je navrhnuté s jednou veľkou komorou, ideálnou na uloženie prezuviek alebo športových potrieb.
  • Nastaviteľné pevné široké popruhy: Popruhy sú široké a pevné, s možnosťou nastavenia pomocou praciek, pre pohodlné nosenie na ramenách.
  • Možnosť nosiť ako vak: Vrecko môže byť nosené aj ako batoh, čím sa zvyšuje jeho praktickosť a univerzálnosť.
  • Reflexné prvky: Vrecko je vybavené reflexnými prvkami, ktoré spĺňajú normy EÚ a zabezpečujú viditeľnosť v tme alebo za zníženej viditeľnosti

Tento školský set LUMI kombinuje nielen krásny dizajn s motívom roztomilej mačičky, ale aj vysokú funkčnosť a komfort pre každodenné školské povinnosti.

SET - LUMI - 22 A - mačička
1 ks

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj