• Balenie
Bagmaster - set LUMI 24 A - morská víla - školský set pre dievčatá - rozprávkové, podmorské priateľstvo

Bagmaster - set LUMI 24 A - morská víla - školský set pre dievčatá - rozprávkové, podmorské priateľstvo

115,00 €

Namiesto 120,00 €


História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 115,00 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Súprava snov pre školské dobrodružstvá - morská víla vždy po boku

Keď sa sny stretávajú s realitou, vznikajú príbehy plné zázrakov, ktoré sprevádzajú dievčatá na každom kroku ich školského života. Takýmto príbehom je aj rozprávkový školský set s morskou vílou, ktorý premení každý školský deň na magickú cestu do podmorského sveta plného farieb, fantázie a dobrodružstva.

Tento školský set, ktorý obsahuje batoh, vrecko na prezuvky a peračník, je ako magická truhlica plná pokladov. Batoh je ozdobený morskou vílou, ktorá sa ladne vznáša medzi žiarivými hviezdami a veselo pláva po boku svojho verného priateľa delfína. Ich príbeh je o priateľstve, slobode a objavovaní, a každý deň inšpiruje mladé srdce k novým a odvážnym krokom.

Batoh je však viac než len estetický zážitok – je praktickým pomocníkom, ktorý zaručí, že každá školská potreba nájde svoje miesto. Vystužené popruhy a odolné materiály zabezpečujú, že batoh vydrží aj tie najnáročnejšie dni, pričom poskytuje maximálne pohodlie. Dievčatá tak môžu s ľahkosťou kráčať nielen do školy, ale aj na nové dobrodružstvá vo svete fantázie.

Vrecko na prezuvky je ďalším kúskom tejto rozprávky. Je to miesto, kde sa topánky menia na krídla, ktoré vás vynesú do výšok vašich snov. Jemné odtiene modrej a ružovej vytvárajú atmosféru pokoja a radosti, zatiaľ čo morská víla pripomína, že každé ráno môže byť začiatkom nového príbehu. Toto vrecko je nielen praktické, ale aj štýlové – ideálne pre každú malú princeznú, ktorá si želá usporiadať svoje veci s gráciou a eleganciou.

Peračník je malým, ale mocným nástrojom. Jeho zdanlivá jednoduchosť skrýva magický priestor, kde sa ceruzky menia na čarovné prútiky a perá na pierka, ktoré píšu najkrajšie príbehy. Morská víla na peračníku je symbolom tvorivosti a inšpirácie – vždy pripravená povzbudiť dievčatá k tomu, aby dali voľný priebeh svojej fantázii a tvorivosti. Vďaka praktickým priehradkám a dostatočnému priestoru je všetko vždy na svojom mieste, pripravené na nové výzvy.

Tento školský set je viac než len súprava školských potrieb. Je to kľúč k svetu plnému čarov, kde každý deň prináša nové možnosti a kde každé dievča môže byť hrdinkou svojho vlastného príbehu. S morskou vílou po boku sa z každodenných školských povinností stáva dobrodružstvo, kde je všetko možné, kde sny ožívajú a kde každý krok vedie k novým objavom.

SET - LUMI 24 A - morská víla
1 ks

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj