PaparazziFashion - elegantný čierny set s ligotavými kamienkami a luxusným logom značky

PaparazziFashion - elegantný čierny set s ligotavými kamienkami a luxusným logom značky

95,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 95,00 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Žiarte v temnote elegancie s nadčasovým štýlom a luxusným logom na vašom chrbte

Veľkosť: UNI
Farba: Čierna
SKLADOM

Ponorte sa do sveta žiarivej elegancie, kde čierna farba hrá úlohu zamatového plátna a každá iskriaca kvapka svetla sa odráža v ligotavých kamienkoch tohto exkluzívneho setu. Tento očarujúci čierny dvojdielny komplet nie je len oblečením – je to manifest ženskosti, odhodlania a neprekonateľného štýlu.

Vrchná časť setu je navrhnutá tak, aby objímala siluetu nositeľky s jemnosťou a sofistikovanosťou, zatiaľ čo jemne zvýrazňuje krivky bez toho, aby stratila na elegancii. Pri pohybe sa drobné kamienky rozžiaria a vytvoria ilúziu hviezdnej oblohy, ktorá vás sprevádza na každom kroku. Tento dizajn umocňuje nápis značky na zadnom diele, ktorý ako majestátny podpis uzatvára celý outfit do rafinovanej dokonalosti.

Spodná časť setu, ladne prispôsobená a rafinovane strihaná, prináša do každodenného nosenia noblesu. Čierna farba, obohatená trblietavou textúrou, ponúka rovnováhu medzi dramatickosťou a nenútenou eleganciou, ktorá neprehliadnuteľne definuje váš osobitý štýl. A práve luxusný detail loga na zadnom diele dodáva celému setu pečať exkluzivity, ktorá hovorí o žene s vycibreným vkusom a túžbou vyjadriť sa.

Tento komplet je stvorený pre ženy, ktoré sa neboja byť v centre pozornosti, pre tie, ktoré vedia, že ich šarm spočíva v maličkostiach a dokážu premeniť obyčajný deň na prehliadkové mólo. Zahaľte sa do jeho jedinečnej aury a zažiarte s noblesou, akú si zaslúžite – od súmraku až po svitanie. Tento čierny dvojdielny set je symbolom nekonečnej elegancie, ktorý vás premení na hviezdu večera aj kráľovnú každodenného života.

PF-2546 - 2dielny komplet
1 ks

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj