• Novinka
Dymová dámska mikina s kontrastnými ružovými šnúrkami, ktoré dodávajú štýlový šmrnc.

LaManuel - mikina v dymovej farbe s ružovými šnúrkami - elegantná neformálnosť

55,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 55,00 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Pohodlie, štýl a dotyk originality

Veľkosť: UNI
Farba: Dymová
SKLADOM

Vstúpte do sveta neodolateľného pohodlia a elegancie s našou dymovou dámskou mikinou, zdobenou nežnými ružovými šnúrkami, ktoré sa ligocú ako ranné rosy na slnečnom lúku. Táto mikina, majstrovské dielo módy, je ako obláčik jemnej mäkkosti, ktorý vás objíma pri každom pohybe, prinášajúc pocit, že ste stále doma, nech už ste kdekoľvek.

Dymová farba, ktorú sme zvolili, je symbolom sofistikovanej elegancie a moderného životného štýlu. Je to odtieň, ktorý sa harmonicky spája so všetkým, čo máte vo svojom šatníku – od džínsov po elegantné sukne, vytvárajúc nekonečné možnosti na kombinovanie. Ružové šnúrky v kontraste s týmto šedivým tónom sú ako jemné dotyky farieb na palete umelca, dodávajúce mikine jedinečný šmrnc a hravosť.

Dizajn tejto mikiny je premyslený do detailov; jemné línie a precízne šitie vytvárajú siluetu, ktorá lichotí každej postave. S kapucňou, ktorá vás ochráni pred chladom, a praktickými vreckami, je ideálna na prechádzky po meste, ranné nákupy alebo len tak na relaxáciu s priateľmi. Mikina je vyrobená z kvalitného materiálu, ktorý je nielen odolný, ale aj príjemný na dotyk, takže si ju zamilujete na prvé oblečenie.

Nechajte sa uniesť svojou predstavivosťou a objavte, aké jednoduché je cítiť sa skvelo a vyzerať ešte lepšie. Naša dymová dámska mikina s ružovými šnúrkami je viac ako len kus oblečenia – je to vyjadrenie vášho osobného štýlu a vášho jedinečného pohľadu na svet.

S touto mikinou sa nielenže zohrejete, ale aj zažiarite. Buďte odvážna, buďte originálna a nechajte svet vidieť váš nezameniteľný štýl s každým krokom. Objavte dymovú dámsku mikinu s ružovými šnúrkami a nechajte sa uniesť kombináciou pohodlia a elegancie, ktorá je rovnako jedinečná ako vy sama.

Rozmery
Dĺžka 58 cm
Obvod hrudníka 112 cm
Dĺžka rukáva 75 cm

Dámska mikina s vyšívaným logom je kúskom, ktorý spojí komfort a štýlovú eleganciu do jedného nádherného celku. Jej mäkká, na dotyk príjemná tkanina, obohatená podšívkou z medvedíka, sa nežne objíma s vašou pokožkou, pričom vám poskytuje teplo a útulnosť aj v chladných dňoch.

Praktická kapucňa, akoby vzišla z rozprávkového kráľovstva, vás chráni pred nepriazňou počasia, zatiaľ čo tri šnúrky, ktoré sú ako čarovné nite, dodávajú mikine jedinečný charakter a umožňujú vám vyjadriť váš osobný štýl. Vyšívané logo na prednej strane sa jemne vyníma, ako perla na zlatom náhrdelníku, a posilňuje vašu identitu v dynamickom svete módy.

Tento kúsok je ideálny na každodenné dobrodružstvá, či už sa chystáte na prechádzku po parku, alebo na športový tréning. Kombinácia funkčnosti a moderného dizajnu robí z tejto mikiny skutočný must-have, ktorý vás sprevádza v každej chvíli s nezameniteľným štýlom.

TRIPPLE - dymová
1 ks

Tabuľka dát

Zloženie
Bavlna 90%
Polyester 10% (gramáž 280g/m2)

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj