BEFADO veľkosť 19-26 - dino dobrodružstvo - tmavomodré chlapčenské prezuvky s motívom dinosaura

BEFADO veľkosť 19-26 - dino dobrodružstvo - tmavomodré chlapčenské prezuvky s motívom dinosaura

16,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 16,00 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Krok za krokom do praveku

Veľkosť: 19
Farba: Tmavomodrá
SKLADOM

V tajomných svetoch plných pravekých tvorov, kde sa každé dieťa môže stať odvážnym prieskumníkom, sa zrodili naše tmavomodré chlapčenské prezuvky s prackou a motívom dinosaura. Tieto prezuvky sú viac než len obuvou - sú vstupenkou do krajiny dinosaurov, kde každý krok odhaľuje nové dobrodružstvá a záhady minulých vekov.

Naše prezuvky sú navrhnuté tak, aby každé dieťa cítilo, že kráča po stopách dinosaurov. Tmavomodrá farba, hlboká ako praveké more, dodáva prezuvkám eleganciu a štýl, zatiaľ čo motív dinosaura prináša zábavu a vzrušenie. Každý dinosaurus na prezuvkách je stelesnením sily a odvahy, inšpirujúc každého malého chlapca k tomu, aby sa stal prieskumníkom svojho vlastného pravekého sveta.

Pracka na prezuvkách je nielen praktická, ale aj štýlová. Zabezpečuje, že prezuvky sedia pevne a pohodlne na nohe, pričom umožňuje ľahké obúvanie a vyzúvanie. Je to ako magický kľúč, ktorý otvára dvere do sveta plného dobrodružstiev a objavov. Pohodlná podrážka je ako mäkký obláčik, ktorý tlmí každý krok a dáva pocit, že malý prieskumník kráča po mäkkej pravekej zemi.

Motív dinosaura na týchto prezuvkách je stelesnením detskej radosti a zvedavosti. Každý dinosaurus na prezuvkách je priateľ, ktorý sprevádza vášho malého prieskumníka na jeho každodenných aktivitách. Prezuvky sú stvorené na smiech a radosť, na každodenné dobrodružstvá plné zábavy a objavov.

Nechajte svojho malého prieskumníka vkročiť do sveta fantázie a radosti s našimi tmavomodrými prezuvkami. Nech každý krok, ktorý urobí je plný smiechu, radosti a pravekej odvahy. Pretože v týchto prezuvkách je každý deň novým dobrodružstvom, plným farieb a kúziel, kde dinosaury šepkajú príbehy a svet je jedno veľké ihrisko.

Výrobca: BEFADO

Artikel: PAPI 217P

Farba: 123 - tmavomodrá

Farba, druh podrážky: modrá, PVC

Technológia: priedušná, pružná podrážka

Osvedčenie: zdravé chodidlo

vzor v.18 v.19 v.20 v.21 v.22 v.23 v.24 v.25 v.26
PAPI 12cm 12,6cm 13,4cm 13,9cm 14,6cm 15,3cm 16cm 16,6cm 17,3cm

Postavte dieťa na rovnú podložku1.postavte dieťa na rovnú, pevnú podložku

Postoj 22.položte papier na podložku, na ňu postavte chodidielko a oprite papier, pätičku dieťaťa o stenu

Postoj 33.na papieri označte koniec najdlhšieho prsta

Postoj 44.takto odmerajte dĺžku druhého chodidielka, niekedy sa stáva, že sú rozdielne dĺžky

Postoj 55.odmerajte dĺžku v centimetroch a porovnajte s dĺžkou uvedenou v tabuľke, výrobca odporúča prirátať k odmeranej hodnote pár milimetrov

217P123 - dino
2 Položky

Tabuľka dát

Zloženie
Textil
Prezúvky, prevedenie
Otvorené s prackou
Motív
Dinosaurus
Typ stielky
Textil

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj