PROTETIKA - BADIS - 19-26 - kráľovské kožené topánočky pre malých hrdinov

PROTETIKA - BADIS - 19-26 - kráľovské kožené topánočky pre malých hrdinov

44,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 44,00 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Kde štýl stretáva dobrodružstvo

Veľkosť: 19
Farba: Modrá
SKLADOM

V každom kroku, ktorý urobí váš malý princ, sa odráža nekonečná odvaha a objaviteľský duch. Naše kráľovské kožené topánočky pre chlapcov v očarujúcej modrej farbe sú viac než len obuvou – sú to krídla pre mladé nohy, ktoré túžia lietať po nových dobrodružstvách. Vyrobené z pravej kože, každý detail týchto topánok je majstrovsky stvorený, aby poskytol komfort hodný kráľa, pričom každý krok je ľahký a istý ako prvý lúč slnka na oblohe.

Zapínanie na suchý zips je ako čarovný amulet, ktorý malým hrdinom umožňuje bleskovo sa pripraviť na nové výzvy. Už žiadne zdržiavanie – s jednoduchým pohybom je každá cesta začatá. Suchý zips nie je len praktickým doplnkom, ale aj štýlovým znakom, ktorý dodáva topánočkám elegantný nádych moderného luxusu.

Modrá farba topánočiek evokuje hlbiny oceánu a nekonečnú oblohu – symboly slobody a nekonečných možností, ktoré čakajú na objavenie. V týchto topánkach sa každý malý krok mení na veľkú cestu, kde každá lúka môže byť drahokamom a každý chodník kráľovskou cestou.

Nezáleží, či je váš malý objaviteľ na ihrisku, v meste, alebo na rodinnej slávnosti – tieto topánočky mu dodajú sebavedomie a šarm, aký si zaslúži. Nech už stojí na prahu dobrodružstva alebo na prahu nového dňa, vždy bude mať pri sebe spoľahlivých spoločníkov – kráľovské modré topánočky, ktoré sú symbolom štýlu, pohodlia a nekonečných možností.

BADIS 19 20 21 22 23 24 25 26
dĺžka vnútornej stielky v cm 12,5 13 13,5 14 15 15,5 16 17
BADIS
1 Položky

Tabuľka dát

Zapínanie
Suchý zips
Zvrškový materiál
Koža
Stielka
kožená s podporou klenby

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj