BEFADO, veľkosť 20-25 - kroky v jemnom tieni perly - dievčenské prezuvky

BEFADO, veľkosť 25-30 - kroky v jemnom tieni perly - dievčenské prezuvky

16,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 16,00 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Objavte podmorský svet pri každom kroku!

Veľkosť: 25
Farba: Bledoružová
SKLADOM

Ponorte sa do čarovného sveta podmorského dobrodružstva s našimi dievčenskými prezuvkami s gumičkou, ktoré ukrývajú podmorský svet vo vnútri a majú bledoružový vonkajší vzhľad. Tieto prezuvky nie sú len obyčajným kúskom obuvi – sú to brána do tajomného oceánu, kde každý krok prináša nové objavy a zážitky.

Predstavte si, ako vaša malá s každým obutím týchto prezuviek vstupuje do fascinujúceho podmorského sveta. Vo vnútri prezuviek sa skrýva živý a farebný podmorský svet, plný koralov, rybiek a tajomných tvorov, ktorý ju sprevádza na každom kroku. Zvonku sú prezuvky zahalené do jemnej bledoružovej farby, ktorá evokuje romantiku a nežnosť morskej peny pod ranným slnkom.

Prezuvky sú navrhnuté s dôrazom na pohodlie a praktickosť. Gumička umožňuje jednoduché obúvanie a pevné držanie na nohe, čím zabezpečuje, že vaše dievčatko bude pripravené na akékoľvek dobrodružstvo, či už v škole, na ihrisku alebo doma. Materiál prezuviek je jemný a priedušný, čo zaručuje maximálny komfort počas celého dňa.

Každý detail týchto prezuviek bol premyslene navrhnutý s ohľadom na kvalitu a štýl. Gumička nie je len praktickým prvkom, ale aj estetickým doplnkom, ktorý dodáva prezuvkám moderný a roztomilý vzhľad. Podrážka je vyrobená z odolného materiálu, ktorý zaručuje dlhú životnosť a bezpečný pohyb po všetkých povrchoch.

Naše dievčenské prezuvky s podmorským svetom vo vnútri a bledoružovou farbou zvonka sú viac než len obuvou – sú to brána do sveta fantázie, kde každý krok prináša nové príbehy a dobrodružstvá. Doprajte svojej malej princeznej tento kúsok elegancie a pohodlia, ktorý ju bude sprevádzať na každom kroku jej denného života.

Doprajte svojej malej hrdinke ten správny štart do dňa s prezuvkami, ktoré jej prinesú podmorskú eleganciu, štýl a pohodlie – a to všetko s motívom, ktorý ju inšpiruje byť tou najlepšou, kým môže byť. V týchto prezuvkách je každý deň novým dobrodružstvom, na ktoré sa bude tešiť.

Výrobca: BEFADO

Artikel: BLANCA 116X

Farba: 318 - ružová perleťová

Farba, druh podrážky: biela, PVC

Technológia: priedušná a pružná podrážka

Osvedčenie: zdravé chodidlo

vzor v.25 v.26 v.27 v.28 v.29 v.30 v.31 v.32 v.33 v.34 v.35 v.36
BLANCA 16,4cm 17,1cm 17,8cm 18,4cm 19,1cm 19,7cm 1141Y 114Y 114Y 114Y 114Y 114Y

Postavte dieťa na rovnú podložku1.postavte dieťa na rovnú, pevnú podložk7

Postoj 22.položte papier na podložku, na ňu postavte chodidielko a oprite papier, pätičku dieťaťa o stenu

Postoj 33.na papieri označte koniec najdlhšieho prsta

Postoj 44.takto odmerajte dĺžku druhého chodidielka, niekedy sa stáva, že sú rozdielne dĺžky

Postoj 55.odmerajte dĺžku v centimetroch a porovnajte s dĺžkou uvedenou v tabuľke, výrobca odporúča prirátať k odmeranej hodnote pár milimetrov

116X318 - dievčenská perleť
1 Položky

Tabuľka dát

Zloženie
Textil
Prezúvky, prevedenie
Zatvorená špica s gumičkou
Typ stielky
Textil

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj