BEFADO veľkosť 19-26 - dobrodružstvo začína - tmavomodré chlapčenské prezuvky s tigrom v traktore

BEFADO veľkosť 19-26 - dobrodružstvo začína - tmavomodré chlapčenské prezuvky s tigrom v traktore

16,00 €

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 16,00 €

S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Malý hrdina na veľkom traktore

Veľkosť: 19
Farba: Tmavomodrá
SKLADOM

V kráľovstve detských fantázií, kde sa každý krok premieňa na dobrodružstvo a kde sa odvážne sny stávajú skutočnosťou, sa zrodili naše tmavomodré chlapčenské prezuvky s prackou a motívom tigra v traktore. Tieto prezuvky nie sú len obyčajným kúskom obuvi, ale vstupenkou do sveta nekonečných možností, kde malí hrdinovia môžu prežívať veľké príbehy.

Naše prezuvky sú navrhnuté tak, aby každé dieťa cítilo, že môže dobyť svet. Tmavomodrá farba, hlboká ako nočná obloha plná hviezd, dodáva prezuvkám eleganciu a štýl, zatiaľ čo motív tigra v traktore prináša zábavu a dobrodružstvo. Každý tiger na traktore, ktorý zdobí prezuvky, symbolizuje odvahu a silu, inšpirujúc každého malého chlapca k tomu, aby sa stal hrdinom svojho vlastného príbehu.

Pracka na prezuvkách je nielen praktická, ale aj štýlová. Zabezpečuje, že prezuvky sedia pevne a pohodlne na nohe, pričom umožňuje ľahké obúvanie a vyzúvanie. Je to ako magický kľúč, ktorý otvára dvere do sveta plného dobrodružstiev a objavov. Pohodlná podrážka je ako mäkký obláčik, ktorý tlmí každý krok a dáva pocit, že malý hrdina kráča po ceste plnej mäkkých oblakov.

Motív tigra v traktore je stelesnením detskej radosti a zvedavosti. Každý tiger na traktore, ktorý sa smeje z prezuviek, je priateľ, ktorý sprevádza vášho malého hrdinu na jeho každodennom používaní. Prezuvky sú stvorené na smiech a radosť, na každodenné dobrodružstvá plné zábavy a objavov.

Naše tmavomodré chlapčenské prezuvky s prackou a motívom tigra v traktore sú spojením krásy a pohodlia. Každý detail je premyslený a starostlivo vyrobený, aby priniesol maximálny komfort a štýl. Prezuvky sú dokonalé pre malých hrdinov, ktorí milujú dobrodružstvo a hravé vzory, a sú pripravené rozžiariť každý deň a každé dobrodružstvo.

Nechajte svojho malého hrdinu vkročiť do sveta fantázie a radosti s našimi tmavomodrými prezuvkami. Nech každý krok, ktorý urobí, je plný smiechu, radosti a hrdinskej odvahy. Pretože v týchto prezuvkách je každý deň novým dobrodružstvom, plným farieb a kúziel, kde tiger v traktore šepká príbeh a svet je jedno veľké ihrisko.

Výrobca: BEFADO

Artikel: PAPI 217P

Farba: 120 - tmavomodrá

Farba, druh podrážky: modrá, PVC

Technológia: priedušná, pružná podrážka

Osvedčenie: zdravé chodidlo

vzor v.18 v.19 v.20 v.21 v.22 v.23 v.24 v.25 v.26
PAPI 12cm 12,6cm 13,4cm 13,9cm 14,6cm 15,3cm 16cm 16,6cm 17,3cm

Postavte dieťa na rovnú podložku1.postavte dieťa na rovnú, pevnú podložku

Postoj 22.položte papier na podložku, na ňu postavte chodidielko a oprite papier, pätičku dieťaťa o stenu

Postoj 33.na papieri označte koniec najdlhšieho prsta

Postoj 44.takto odmerajte dĺžku druhého chodidielka, niekedy sa stáva, že sú rozdielne dĺžky

Postoj 55.odmerajte dĺžku v centimetroch a porovnajte s dĺžkou uvedenou v tabuľke, výrobca odporúča prirátať k odmeranej hodnote pár milimetrov

217P120 - tiger
3 Položky

Tabuľka dát

Zloženie
Textil
Prezúvky, prevedenie
Otvorené s prackou
Motív
tiger
Typ stielky
Textil

No customer reviews for the moment.

Mohlo by vás zaujať aj