TOPGAL - SmallSet-ENDY21002 - kakadu cirkus - školský set plný veselého tanca, farebnosti a radosti pre malé princezné
  • TOPGAL - SmallSet-ENDY21002 - kakadu cirkus - školský set plný veselého tanca, farebnosti a radosti pre malé princezné

TOPGAL - SmallSet - ENDY21002 - kakadu cirkus - školský set plný veselého tanca, farebnosti a radosti pre malé princezné

82,00 €
S DPH skladom, dodanie 1-3 dni

Kakadu tanec - kde radosť, farebnosť a školácke dojmy spájajú veselý tanec srdca

Farba
Určenie
Množstvo
SKLADOM

Dostupná doprava
  • obuvBeno.sk Zadarmo
  • Vyzdvihnutie na predajni

  • kuriérska služba Zadarmo
  • Doručenie nasledujúci pracovný deň zdarma od 45€.

21761.jpg21762.jpg

Vzdušný tanec kakadu na každom kroku. Batoh ENDY - peračník farebnosti, s pevným chrbtom a množstvom reflexných prvkov, kde školáčky nesú svoje školácke poklady s ľahkosťou a štýlom.

Veselý tanec kakadu je pravým magnetom radosti na každom kroku s našou školáckou taškou ENDY. Táto klasická voľba pre školáčky od 1. ročníka nesie v sebe ľahkosť, výnimočný dizajn a praktické riešenia.

S pevným lisovaným chrbtom poskytuje optimálnu oporu pre zdravý vývoj chrbtice. Hmotnosť pod 1 kilo zabezpečuje, že školáčky budú nosiť svoje školské bremeno s pohodlím. Dve hlavné komory umožňujú organizované uskladnenie učebníc a potrieb, s hlbokým vreckom na čele pre ďalšie drobnosti.

Praktické detaily, ako odnímateľná karabínka na kľúče, menovka na batohu a reflexné prvky, zabezpečujú, že každodenný školský život bude farebný a bezstarostný. Ramenné popruhy sú nastaviteľné a ergonomicky tvarované, doplnené hrudnou prackou pre pohodlné nosenie.

Tento školský spoločník s kakadu motívom, lapačom snov a kryštálovým príveskom je nielen praktický, ale aj výrazným štýlovým doplnkom pre každú mladú školáčku, ktorá túži po kombinácii funkčnosti a radosti.

SmallSet:21002-kakadu
1 ks
Mohlo by vás zaujať aj

10% zľava na školské tašky s kupónom skola10